sstruja 115 Napisano Decembar 20, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto pitanje glasi vozite li se po ovom hladnom vremenu? Gde povlacite crtu? Da li kada padne ispod nule? Kada pada sneg? Kada pada ledena kisa? Kad pingvini pocnu da padaju u nesvet? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Decembar 20, 2007 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Da vozim po zimi ali samo auto ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Decembar 20, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan nema crte,evo upravo sam se vratio sa voznje i opet izgubio kofer ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 20, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan sstrujo pa bre nismo svi mudici,,,hahahahaah jel si se smrzo do kuce,,,,, ;D ;D ;D ja licno vise necu,posle dvonedeljnog gripa,nazeba itd,,,gledanja sestri po domu zdravlja infuzija inekcija,jes ona sestra dobra,,,,,,, cajeva inhalacija,,,,hvalaaaaa,na 10stepeni parkiram makinu i neka je nek odmara,,,,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Decembar 20, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Ne vozim onda kad je nemoguce voziti, po ledenoj kisi, ako je temp. ispod -5, a iznad toga veoma oprezno, koliko je moguce Ako nemate adekvatnu opremu, nemojte ni pokusavati, malo je "nezgodno" ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Decembar 20, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan sstrujo pa bre nismo svi mudici,,,hahahahaah jel si se smrzo do kuce,,,,, ;D ;D ;D I nisam se toliko smrzo iako mi se motor okovao ledom dok smo se "grejali" unutra. Tebi metar drva traje celu zimu cini mi se Padala neka ledena kisica, vizir mi se stalno ledio sa spoljne strane i maglio iznutra tako da sam do kuce vozio sa otvorenom kacigom... Ima li neki vizir koji ne ledi? Inace, vozio sam po svim vremenskim uslovima, jedino nisam po cistom ledu al duga je zima, bice prilike... i moj zakljucak je da uz malo volje i dobru opremu moze da se vozi cele godine! Iskreno nisam vozio u DEBELOM minusu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Decembar 20, 2007 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan sstrujo pa bre nismo svi mudici,,,hahahahaah jel si se smrzo do kuce,,,,, ;D ;D ;D I nisam se toliko smrzo iako mi se motor okovao ledom dok smo se "grejali" unutra. Tebi metar drva traje celu zimu cini mi se Padala neka ledena kisica, vizir mi se stalno ledio sa spoljne strane i maglio iznutra tako da sam do kuce vozio sa otvorenom kacigom... Ima li neki vizir koji ne ledi? Inace, vozio sam po svim vremenskim uslovima, jedino nisam po cistom ledu al duga je zima, bice prilike... i moj zakljucak je da uz malo volje i dobru opremu moze da se vozi cele godine! Iskreno nisam vozio u DEBELOM minusu... Pa i ugradi grejace u vizir, nesto kao zadnja soferka kod automobila ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 20, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan nema crte,evo upravo sam se vratio sa voznje i opet izgubio kofer ;D pa kako ti montiras te kofere??selojtepom??????pa reko sam ti da ih lepis super lepkom duze ce stojati,,,,,, ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D p.s. promeni selojtep,,uzni bolju marku............. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Decembar 20, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno nisam vozio u DEBELOM minusu... Ja non stop vozim u debelom minusu. Na sva tri tekuca racuna... Inace, jedini uslov koji postavljam da bih vozio je da nema leda na putu. Cak i po ovom vremenu upecam po neki trenutak i obidjem stazice po okolini. A treba i da usaglasimo terminologiju: sta znaci voziti? Koliko je to u kilometara ili vremena u voznji, minimalno?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 20, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan I nisam se toliko smrzo iako mi se motor okovao ledom dok smo se "grejali" unutra. Tebi metar drva traje celu zimu cini mi se Smeško ma traje i duze,,,,,,,,,,,,,,doduse struje nikako da se naplacam :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 20, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motor je u "prelaznoj" fazi, u garazi, sa sve vecom tendencijom da ode u "Zimsko skloniste" - podrum gde se pruzaju odlicni uslovi za sitne popravke, poliranje i sredjivanje za sledecu sezonu. Onaj ko kaze da je prijatno voziti motor ispod +5 stepeni cak i sa vrhunskom opremom, ili laze samog sebe ili je mazohosta ko moj kum koji je i juche na -2 vozio svoj Liberty 125, pa kad je danas dosao u kafanu kolima svi smo ga sto bi rekli Lale - zadevali. U Beogradu pada "drizzle", nesto sto je jako klizavo i za kola,a ne za motor, sad me umalo pas u setnji nije podvukao pod parkiran auto kad je video cica-macu... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 174 Napisano Decembar 20, 2007 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Meni se ne da voziti. Nekako sam konformista, a vožnja po zimi mi se ne uklapa u kalup. Imam opremu, motor mi pr ruci, ali nikako da nađem volje. prelazni period sam i provozao po naselju, ali od kada je udario minus, ništa... najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Decembar 20, 2007 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Ja čuo da je pao sneg blizu mene pre neki dan, pa Kristin i ja otišli da vidimo. ;D Ovo mi je prvi pravi sneg koji sam video u poslednjih 5 godina. Inače, motor vozim svakodnevno - kola ni nemam. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plavuša 0 Napisano Decembar 20, 2007 U prolazu, 60 postova Lokacija: Umag Prijavi odgovor kao problematičan nema crte,evo upravo sam se vratio sa voznje i opet izgubio kofer ;D OPET????? Bolje da si išao samnom u Bonacu na lazanje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Decembar 20, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan nema crte,evo upravo sam se vratio sa voznje i opet izgubio kofer ;D OPET????? Bolje da si išao samnom u Bonacu na lazanje ;D poslje,kad smo zavrsili ti i ja voznju,isao sam napraviti jos jedan djir sam i eto ti nesrece,pa se vozi sa Plavusom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plavuša 0 Napisano Decembar 20, 2007 U prolazu, 60 postova Lokacija: Umag Prijavi odgovor kao problematičan ne, ne, to se desilo kad smo se razišli! Da si ostao sa Plavušom toga ne bi bilo ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Decembar 20, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan ne, ne, to se desilo kad smo se razišli! Da si ostao sa Plavušom toga ne bi bilo ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plavuša 0 Napisano Decembar 20, 2007 U prolazu, 60 postova Lokacija: Umag Prijavi odgovor kao problematičan ne, ne, to se desilo kad smo se razišli! Da si ostao sa Plavušom toga ne bi bilo ;D ;D ;D ;D ;D hej, od sad na dalje ja vozim iza tebe ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Decembar 20, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Da li sto sam na moru, da li zbog neceg drugog, ali ovo pitanje mene uopste ne dotice ;D Juce napravih nekoh 50-ak kilometara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plavuša 0 Napisano Decembar 20, 2007 U prolazu, 60 postova Lokacija: Umag Prijavi odgovor kao problematičan Da li sto sam na moru, da li zbog neceg drugog, ali ovo pitanje mene uopste ne dotice ;D Juce napravih nekoh 50-ak kilometara ja jučer 240 km, danas nekih 30-tak sa Saletom, al ipak vjerujem da smo što se tiče vožnje po zimi mi sa obale povlašteni u odnosu na unutrašnjost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Decembar 20, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Eh, more, upravo slusam Giuliano & Marijan Ban - Jugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Decembar 20, 2007 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Vozim naravno. Gde je crta? Pa recimo da ne vozim kada mi se ne vozi, i recimo da ne bih vozio po ledenoj kisi i ledu, osim da me to snadje negde na putu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Decembar 20, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je minus, samo da je kolovoz suv, i nema problema. Juce je bilo odlicno za voznju, iako je bilo hladno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Decembar 20, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mrzim hladnocu i minuse... i ovako jedva izlazim iz kuce, samo mi jos fali motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Decembar 20, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa meni je 3x hladnije kad skinem moto opremu i izadjem negde ovako da prosetam, nego kad sam spreman za voznju onako fino obucen... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...