LuckyVladano 5073 Napisano Mart 28, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan LUcky, Urbane, LUcky... Dogovoreno. Imas li na tom kablicu taster za predaju? Ako nemas, videcu da ti pozajmim moj ako odgovara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Mart 28, 2014 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Ispravljeno, izvinjavam se... imam, fala vi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Mart 28, 2014 Svakom po zasluzi, 12423 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan S' obzirom na obzir kolike debele prstiće Lucky ima staviću mu umesto tastera klip - klap prekidač. Jedino što ne sme da zaboravi da vrati preklopnik na prijem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Mart 28, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Nemo`da klip-klapaces nego seci, lemi, vari, stemuj... Zato sam ti i doneo duplo veci taster od starog Ako ne zavrsis, zalepicu taster na stalnu predaju i ima da pevam ceo put, samo da znas !!! ( a pevam gore od tebe - ko te je cuo, zna kolika je to kazna za usi :nanana: ) Posle ovakve moje pretnje, ima da se javi gomila dobrovoljaca da zavrse ako ti ne stignes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Mart 28, 2014 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan I ovoga puta ćemi izgleda imati sreće sa vremenom. Samo, ili ne piše ili sam ja propustio, ali ne videh u koje vreme je skup na MOL pumpi? Ajmo, ajmo, u vožnjicu prekosutra 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Mart 28, 2014 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo se vratio sa obilaska rute postavljam slike i rutu samo malo da se otkravim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Mart 28, 2014 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan 2 .MICALEXC i MAJA Ceka nas idealno vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Jr. 298 Napisano Mart 28, 2014 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Beograd , 29 novembar Motocikl: Yamaha XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1.drilling ltd & nina 2.MICALEXC i MAJA 3.Goca & Arakis 4.Sale-kum 5. Urban Cruiser 6.Crni & Slavica 007. Lucky Vladano 8.Radak55 & Mira 9.Nemanja TDM 10.Crni Jr 11. Mr. No 12. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Mart 28, 2014 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Nedelja 30/03/2014 Šumadijski krug ruta Plan vožnje je sledeći: Okupljanje na EKO pumpi NBG preko puta IMT Mesto okupljanja 8:30 polazak 9:00 Idemo preko Ledina do Boljevaca gde prelazimo Savu i ulazimo u Obrenovac, od Obrenovca prema Ubu do Mionice gde pravimo pauzu i nastaljamo do Ljiga pa preko Belanovice do Aranjdjelovca. Planirano vreme dolaska u Arandjelovac je oko 12:30 kada je zakazan grupni obilazak Risovačke pećine ulaz free Posle obilaska pećine koji traje oko 30min kratko se vozimo do Restorana Tarpoš gde su rezervisana mesta za sve učesnike vožnje. Posle ručka nastavljamo prema Mladenovcu odakle biramo finalnu rutu do Beograda. U zavisnosti vremena i raspoloženja učesnika od Mladenovca do Beograda imamo tri opcije na raspolaganju: Preko Kosmaja do Sopota pa Avalski Od Mladenovca do Vlaškog Polja pa Avalski Ili Od Mladenovca do Malog Požarevca pa AP U Aranjdjelovcu nas čeka ovo Posle obilaska Pećine idemo u Restoran Tarpoš koji je u sklopu Vinarije VRBICA Od glavnog puta do restorana imamo oko petsto metara makadama koji je u odličnom stanju bez rupa i blata. TDMaši i ostali Dobro došli na prvu TDM vožnju u 2014 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Mart 28, 2014 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Sve super samo predlazem da u nedelju preskocimo Vrbicu, skupo a i samo 1km odatle je Karadjordjev vajat, malo opustenija atmosfera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Mart 28, 2014 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Obišao sam i Karadjordjev Vajat ali danas nikoga nisam tamo zatekao samo Ovce zatvorene u toru, iskreno to je bila prva opcija ali šta znam da ne poljubimo vrata mislim da je sigurnije kod Trapoša Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Mart 28, 2014 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Imam broj Dragana Babica vlasnika, a i obezbedjen popust 10%.. nedeljom radi sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Mart 28, 2014 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Nikakav problem da otkažem kod Tarpoša samo da bude sigurno kod Karadjordja. Vidi sa vlasnikom? Što se cena kod Tarpoša tiče, ja sam danas bacio oko na jelovnik i nedeluju preterano npr: Mešano meso za dve osobe 1100 din Gurmanski File, Pljeskavica, neki medaljoni i ostale djakonije od 500 do 700 din Kafu i 1L kisele sam dobio gratis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Mart 28, 2014 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan zvacu ga veceras pa javljam, ali sam skoro 100% siguran da cemo proci jeftinije ali sigurno ne i luksuznije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Mart 28, 2014 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za Trapos,u Vajatima bio i ne svidja mi se... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mootoograf 360 Napisano Mart 28, 2014 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Aranđelovac-Beograd Motocikl: BMW 1200 GSA,BMW R 850R ,Honda PCX 125, Liberty 125,Keeway Logic 125,Tomos APN6 Prijavi odgovor kao problematičan Kao poznavalac ovdašnjih restorana prporučio bih Vam "Lovački raj"gde za smešne novce možete uživati u lovačkim specijalitetima(ja sam se opasno navukao) Ručak tipa:predjelo(bogato),čorba od fazana,Srneći gulaš i lovačke kobasice oko 800.oo Ako ste recimo za teleće medaljone,Hjdučki ćevap,file minjon...onda gađajte restoran "Grb" Ako ste za dimljeni vrat,vešalice,pljeskavice...onda ćevabdžinica "Janković" Nije loše ni u etno selu "Brestovi i vizija"(bili Stromaši prošle godine). Ja lično bih Tarpoš zaobišao kao i Vajat... Ako treba neka pomoć oko organizacije klope javite se. Ako u Nedelju ne odem na drugu stranu sačekaću Vas u Belanovici ili u Ljigu ,čisto da se malo provozam sa Vama i da se vidimo na toj klopi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Mart 28, 2014 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan ok, dogovorite se, ja cu nosim sendvic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Jr. 298 Napisano Mart 28, 2014 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Beograd , 29 novembar Motocikl: Yamaha XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan @mootoograf Ako ste za dimljeni vrat,vešalice,pljeskavice...onda ćevabdžinica "Janković" Sto se mene tice . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Mart 28, 2014 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Da nebi došlo do konfuzije i polemike oko odabira restorana jednostavno kome se nesviđa nije primoran dogovorićemo mesto i vreme gde da se nađemo posle ručka i idemo dalje. Zamolio bi sve prijavljenje da se uzdrze daljih komentara oko odabira restorana o tome se možemo dogovoriti posle posete Risevačke pećine. Hvala na razumevanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rz Brzotrz 34 Napisano Mart 28, 2014 U prolazu, 95 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FJ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Haj. Ja sam pomalo nov ovde,cak skroz nov. Prosle nedelje sam isao sa maxi skuterasima na voznjicu i dopala mi se ekipa. Koliko vidim ovde, bilo je i par ljudi sa ovog spiska. Rado bi vam se pridruzili moja supruga i ja u nedelju. Ako nas primate naravno 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Mart 28, 2014 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Brzotrz Dobro došao stavi se na spisak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Jr. 298 Napisano Mart 28, 2014 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Beograd , 29 novembar Motocikl: Yamaha XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz drugar , trazio sam te po forumu al' nazalost nisam znao nick ... Dobrodosao i stavljaj se na spisak pa se vidimo u nedelju ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rz Brzotrz 34 Napisano Mart 28, 2014 U prolazu, 95 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FJ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Hocu, samo da provalim kako funkcionise sistem Mator pas a novi trikovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rz Brzotrz 34 Napisano Mart 28, 2014 U prolazu, 95 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FJ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan 1.drilling ltd & nina 2.MICALEXC i MAJA 3.Goca & Arakis 4.Sale-kum 5. Urban Cruiser 6.Crni & Slavica 007. Lucky Vladano 8.Radak55 & Mira 9.Nemanja TDM 10.Crni Jr 11. Mr. No 12. Brzotrz & Sanja 13. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Mart 28, 2014 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Da se neko nebi uspavao http://www.tanjug.rs/novosti1/123317/u-nedelju-pocinje-letnje-racunanje-vremena.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...