dule CG 236 Napisano April 10, 2013 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan kao sto u naslovu pise potrebni su mi djelovi za suzuki k8 . Potrebni su mi ram , prednji amortizeri i plastike . ako neko zna gdje to mogu naci nek mi javi ili ako neko ima da prodaje ovo . HVALA U NAPRIJED !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano April 11, 2013 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan hvala na pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano April 18, 2013 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan a jos ovo , gdje mogu ispraviti prednje vile a da nije neka jaka cijena , posto ih u ameriku mogu kupiti zdrave za 150 e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano April 18, 2013 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako su vile po tu cijenu ja se nebi zezao sa ispravljanjem,vec kupuj o`ma u Ameriku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano April 18, 2013 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan pa tako ce i biti , nego samo sto se mora cekati mjesec dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano April 18, 2013 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan hvala brate na pomoci , moram se dog sa njim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...