Nataša Perić 5 Napisano Maj 31, 2013 U prolazu, 5 postova Lokacija: Krupanj Motocikl: suvozač i vozač Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, baš vam je spor taj fotograf, hoću da vidim slike sa skupa ! Skup je bio odličan, sigurno su i fotografije takve, zato sam nestrpljiva da vidim. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gospodar_samoce 68 Napisano Maj 31, 2013 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Бијељина Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, baš vam je spor taj fotograf, hoću da vidim slike sa skupa ! Skup je bio odličan, sigurno su i fotografije takve, zato sam nestrpljiva da vidim. Морају да извшре цензуру. Исјецају све Кавасакије са слика и снимака. Поготово КЛЕ не смије да се појави 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nataša Perić 5 Napisano Maj 31, 2013 U prolazu, 5 postova Lokacija: Krupanj Motocikl: suvozač i vozač Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, baš vam je spor taj fotograf, hoću da vidim slike sa skupa ! Skup je bio odličan, sigurno su i fotografije takve, zato sam nestrpljiva da vidim. Морају да извшре цензуру. Исјецају све Кавасакије са слика и снимака. Поготово КЛЕ не смије да се појави S obzirom da su bila samo dva KLE-a, neće imati mnogo posla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gospodar_samoce 68 Napisano Maj 31, 2013 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Бијељина Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Заправо се вараш. То су им биле најинтересатније машине, па има највише слика 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Jun 3, 2013 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Kada ce slike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eclipse 220 Napisano Jun 4, 2013 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac/Beograd, Srbija Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je! Saleruuuu, prijateeljeeee! Slikee. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Jun 4, 2013 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Biće, biće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eclipse 220 Napisano Jun 7, 2013 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac/Beograd, Srbija Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da me je uslikao negde taj fotograf. Ako nije, reci cu mu da nema pojma! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamara 44 Napisano Jun 11, 2013 U prolazu, 29 postova Lokacija: Sid Motocikl: Princ sprint 125 Prijavi odgovor kao problematičan Biće, biće. Ne stigoh se ranije oglasiti...a sta bih i rekla sem reci najvece hvale,cestitki i fenomenalnih utisaka....Vozila sam po kisi u (o my God) PINK jakni....i bilo mi je super...taj dan i sekire da su padale ne bi nam pokvarile skup kod Civijasa.......Da se mi jos dugo i srecno vozimo i druzimo,veliki pozdrav i jos jednom sve pohvale! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Jun 27, 2013 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Slike: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Jun 28, 2013 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Au al si lenj, puno nesto slika si okacio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...