surferr 20 Napisano April 6, 2013 U prolazu, 26 postova Lokacija: Silbaš-vojvodina-Srbija Motocikl: Honda NT700VA Deauville Prijavi odgovor kao problematičan Dragi prijatelji-kolege-Braćo Upomoć. Par mojih drugara ima Honde Shadow pa su me ubedili da je izuzetno pouzdana mašina za ljude koji nemaju trkačke afinitete. Kupih jesenas Hondu Shadow 600 (PC21) i jednostavno je izuzetno spora do 110-113km/h i ni bau više. Da napomenem motor je kupljen od čoveka iz Sopota (60-ak godina ima) i rekao je da je motor stojao 1-2 god bez vozanja (paljen s vermena na vreme). Motor radi mirno bez kuckanja,lupkanja,zveckanja i sada Zimi je palio na -5 bez po muke, kao sat. Ali je spor, probao sam da ga navlačim na gasu i na višljim obrtajim menjam brzine 3. ide 110km, prebacim u 4. on i dalje ide 110km/h. Do sada sam probao samo da provozam bez filtera vazduha da bih njega eliminisao. Nisam bio ništa brži, ali nov problem se pojavio kad sam pokušao da navlačim na gasu čisto da vidim može li da se bar malo brže zavrti motor, motor počne da mi se guši usporava eee da ti i motoru. Voljan sam jako da poslušam pametnije od sebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidar 36 Napisano April 6, 2013 Svrati ponekad, 460 postova Lokacija: okolina zrenjanina Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi svecice posle takve voznje.Ako su bele puno vazduha a malo goriva, a ako su crne onda imas puno goriva.U oba slucaja malo se poigraj sa srafovima za ler smesu.A ako nije to onda gledaj da ne vuce negde fals vazduh, A AKO nije ni to onda ti je negde karb zapusen, moraces da ga ocistis, ali pazi ako ga cistis sa nitro OBAVEZNO sve gumene delove povadi pa ga onda cisti.Eto toliko od mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10660 Napisano April 6, 2013 Hronični Motociklopata, 7394 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan mozda ima fabricku blokadu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano April 6, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan A kad ubrazava sve izgleda dobro vuce motor ima snage i onda odjednom kao da stane i ne moze dalje da ubrzava, hocu reci jako lako stigne do max brzine i kraj, jer znas kako je uvek do max brzine npr 200, 180 kako tako 190 jedva i onda navuce na 200 polako tebi nije tako do 110kmph? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
surferr 20 Napisano April 6, 2013 U prolazu, 26 postova Lokacija: Silbaš-vojvodina-Srbija Motocikl: Honda NT700VA Deauville Prijavi odgovor kao problematičan Najpribližnije do 100km/h stignem lako a 110 mi malo potraje, ipak sam ubeđen da bi trebalo da ubrzava brže od ovoga sada ali nemam informaciju pouzdanu pa da mogu 100% tvrditi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano April 6, 2013 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Valjda je normalno da se gusi bez filtera,mnogo bogata smesa bude. Pregledaj boju svecice,onda pogledaj da ne vuce negde fals vazduh,prirubnica karburatora. Mora ona da ide vise od 110,toliko ide virago 125 sa 12ks Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidik 246 Napisano April 6, 2013 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motorcyclespecs.co.za/model/Honda/honda_vt600c_shadow%2090.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano April 6, 2013 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan 112 mp/h ~ 180 km/h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidik 246 Napisano April 6, 2013 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni ono gore postavio u losem kontekstu, vec cisto informativno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano April 6, 2013 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Taman posla,nista ja ne kazem,samo potvrdjuje ono sto sam rekao da moze i vise,da je neki mehanicki problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 161 Napisano April 6, 2013 Svrati ponekad, 483 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan Ako motor na tom punom gasu radi ravnomerno, bez prekidanja, nije blokada i nije struja u pitanju. Posto ga je vozio stariji covek, mozda je u nekom servisu stavljena manja glavna dizna zbog manje potrosnje i fazona "ne treba mi brze" Nadji u servis manuelu kolika mu je glavna dizna npr 135, skini svoju i procitaj sta pise na njoj, ujedno proveri hod sibera dali otvara do kraja i da ne glavi negde. Ako nije to ipak ce morati iskusan majstor da ti resi taj problem. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano April 7, 2013 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj prenos na lancu ! Koliko ti imaju prednji i zadnji lancanik zuba? 16 prednji 44 zadnji bi trebalo da bude. a mozda ima i "blokadu" pa zato nece vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano April 7, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Da da tacno mozda ga je vlasnik ustinuo da mu trosi 3l umesto 4.3 Pitaj starog vlasnika dal je tako nesto radio ako mozes da stupis u kontakt sa njim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano April 7, 2013 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dragi prijatelji-kolege-Braćo Upomoć. Par mojih drugara ima Honde Shadow pa su me ubedili da je izuzetno pouzdana mašina za ljude koji nemaju trkačke afinitete. Kupih jesenas Hondu Shadow 600 (PC21) i jednostavno je izuzetno spora do 110-113km/h i ni bau više. Da napomenem motor je kupljen od čoveka iz Sopota (60-ak godina ima) i rekao je da je motor stojao 1-2 god bez vozanja (paljen s vermena na vreme). Motor radi mirno bez kuckanja,lupkanja,zveckanja i sada Zimi je palio na -5 bez po muke, kao sat. Ali je spor, probao sam da ga navlačim na gasu i na višljim obrtajim menjam brzine 3. ide 110km, prebacim u 4. on i dalje ide 110km/h. Do sada sam probao samo da provozam bez filtera vazduha da bih njega eliminisao. Nisam bio ništa brži, ali nov problem se pojavio kad sam pokušao da navlačim na gasu čisto da vidim može li da se bar malo brže zavrti motor, motor počne da mi se guši usporava eee da ti i motoru. Voljan sam jako da poslušam pametnije od sebe. Nemoj da cackas mecku, ako ne znas gdje treba, vec motor kod Bokilica i ima da leti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
surferr 20 Napisano April 8, 2013 U prolazu, 26 postova Lokacija: Silbaš-vojvodina-Srbija Motocikl: Honda NT700VA Deauville Prijavi odgovor kao problematičan Veliko hvala svima koji su uzeli učešća u temi pratim šta pišete. Glavni problem mi je bio što nisam imao ključ za svećice jer su nekako nezgodno postavljene pa nisam sa mojim postojećim cevastima mogao prići. Danas se grebem od drugara za ključ pa ću sutra biti pametniji. Svima pozdrav i slobodno pišite i daje sam raspoložen da saslušam pametnije i iskusnije od sebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
surferr 20 Napisano April 22, 2013 U prolazu, 26 postova Lokacija: Silbaš-vojvodina-Srbija Motocikl: Honda NT700VA Deauville Prijavi odgovor kao problematičan Svima hvala na savetima, Ipak je majstor preuzeo stvari u svoje ruke i defektaža je urađena: karburatori začepljeni i to jako(trunje, ... membrane na karburatorima bušne po 7-8 rupica. Rešenje ultrazvučno čišćenje Nove membrane- elem ima li neko iskustva sa membranama? Gde pošto, dali reperacija ili nove. Jop jednom hvala svima na savetima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 22, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nove membrane- elem ima li neko iskustva sa membranama? Gde pošto, dali reperacija ili nove. Vidik sa foruma pravi membrane za karburatore 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...