Razi 17 Napisano April 6, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: N/A Prijavi odgovor kao problematičan Treba da zamenim zadnje fuzastere na motoru, ali mi nije jasno kako da odredim da li pasu odredjeni fuzasteri ili ne. Originalne ne mogu da nadjem, mada nisam probao preko ebay-a.. ali sam preko dx.com nasao ove: - http://dx.com/p/diy-aluminum-alloy-back-pedals-for-honda-motorcycle-black-pair-158282 Kako da znam da li ce odgovarati ili ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 161 Napisano April 8, 2013 Svrati ponekad, 483 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su ti tipski fuzasteri i nece ti pasovati ovako gledano. Ako ti se bas oni svidjaju mozes ih uzeti. Svaki malo bolji bravar ti moze napraviti nosace koje ces usrafiti u ram tvog motora. Imas u LOUIS-u poveliki izbor suvozackih fuzastera, pa pogledaj. Pozz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1190 Napisano April 8, 2013 Zainteresovan, 918 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Louis - Honda CB 500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Razi 17 Napisano April 9, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: N/A Prijavi odgovor kao problematičan @mikamoto, hvala covek - to me zanimalo! Znaci, u sustini, ne pasuju bez prepravki. Morao bih da narucim fuzastere i nosac zasebno da bi to sve moglo da se napakuje. Mada mi se onda vise isplati preko ebay-a naruciti originalne.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano April 9, 2013 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam neke okrugle univerzalne, ako ti radi posao... povoljno!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano April 9, 2013 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Treba da zamenim zadnje fuzastere na motoru, ali mi nije jasno kako da odredim da li pasu odredjeni fuzasteri ili ne. Originalne ne mogu da nadjem, mada nisam probao preko ebay-a.. ali sam preko dx.com nasao ove: - http://dx.com/p/diy-...ack-pair-158282 Kako da znam da li ce odgovarati ili ne? Ako ti ista znaci podatak da svi Hondini naked i F motocikli od cca 90-tih imaju iste zadnje fuzastere tako da ne trazis iskljucivo od CB 500. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Razi 17 Napisano April 10, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: N/A Prijavi odgovor kao problematičan ^ Hvala! Znaci @rboban Moram prvo da proverim jel se ovi moji fabricki mogu srediti/spasiti... ako ne, iscimacu te za slike preko PP-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano April 11, 2013 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ok, slikam cim budem u prilici...... postavicu ovde u temi, mozda bude zanimljivo jos nekom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano April 11, 2013 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Evo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...