freepartyman 420 Napisano April 17, 2013 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan zavisi, al negde oko 90 / 95'c Na mojoj yamahi kada je preko 100'C, najbolji lek ti je brza voznja,sto ga brze vozis vise ga rashladjujes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRkO_87 4 Napisano April 17, 2013 U prolazu, 69 postova Lokacija: Veliki Crljeni Motocikl: Suzuki GSX R750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma on mi u voznji drzzi temperaturu na 86'C. Ali sam ga na leru malo turirao i dogurao do 103'C, a nije upalio ventilator. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRkO_87 4 Napisano April 18, 2013 U prolazu, 69 postova Lokacija: Veliki Crljeni Motocikl: Suzuki GSX R750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma on mi u voznji drzzi temperaturu na 86'C. Ali sam ga na leru malo turirao i dogurao do 103'C, a nije upalio ventilator. E samo da sam sacekao jos jedan stepen, upalio bi mi ventilator. Skinuh upustvo na netu i u njemu pise da se pali na 105'C, a gasi na 100'C. Naravno odmah sam isterao motor i probao, kad ono stvarno bese tako. Doduse meni malo ranije pali, na 104'C, a na 99'C gasi. Sad mi lakse bas sam se bio iscimo. Eto korisne informacije za slucaj da nekom zatreba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1750 Napisano April 19, 2013 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Suzana, Hot Machine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano April 20, 2013 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan Ma on mi u voznji drzzi temperaturu na 86'C. Ali sam ga na leru malo turirao i dogurao do 103'C, a nije upalio ventilator. E samo da sam sacekao jos jedan stepen, upalio bi mi ventilator. Skinuh upustvo na netu i u njemu pise da se pali na 105'C, a gasi na 100'C. Naravno odmah sam isterao motor i probao, kad ono stvarno bese tako. Doduse meni malo ranije pali, na 104'C, a na 99'C gasi. Sad mi lakse bas sam se bio iscimo. Eto korisne informacije za slucaj da nekom zatreba. Ne znam odakle si skinuo to uputstvo jer ventilator treba da se ugasi kad temp. Padne na tacno 95 stepeni. Pogledaj imas li rashladne tecnosti, zavuci glavu ispod fara i sa tvoje leve strane bi trebalo da stoji ispod oklopa bela posuda sa ugraviranim meracem min/max. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRkO_87 4 Napisano April 22, 2013 U prolazu, 69 postova Lokacija: Veliki Crljeni Motocikl: Suzuki GSX R750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma on mi u voznji drzzi temperaturu na 86'C. Ali sam ga na leru malo turirao i dogurao do 103'C, a nije upalio ventilator. E samo da sam sacekao jos jedan stepen, upalio bi mi ventilator. Skinuh upustvo na netu i u njemu pise da se pali na 105'C, a gasi na 100'C. Naravno odmah sam isterao motor i probao, kad ono stvarno bese tako. Doduse meni malo ranije pali, na 104'C, a na 99'C gasi. Sad mi lakse bas sam se bio iscimo. Eto korisne informacije za slucaj da nekom zatreba. Ne znam odakle si skinuo to uputstvo jer ventilator treba da se ugasi kad temp. Padne na tacno 95 stepeni. Pogledaj imas li rashladne tecnosti, zavuci glavu ispod fara i sa tvoje leve strane bi trebalo da stoji ispod oklopa bela posuda sa ugraviranim meracem min/max. Pa ebm li ga, tako pise u upustvu, a tako i radi u praksi. Proverio sam vodu, hvala bogu ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRkO_87 4 Napisano April 22, 2013 U prolazu, 69 postova Lokacija: Veliki Crljeni Motocikl: Suzuki GSX R750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma on mi u voznji drzzi temperaturu na 86'C. Ali sam ga na leru malo turirao i dogurao do 103'C, a nije upalio ventilator. E samo da sam sacekao jos jedan stepen, upalio bi mi ventilator. Skinuh upustvo na netu i u njemu pise da se pali na 105'C, a gasi na 100'C. Naravno odmah sam isterao motor i probao, kad ono stvarno bese tako. Doduse meni malo ranije pali, na 104'C, a na 99'C gasi. Sad mi lakse bas sam se bio iscimo. Eto korisne informacije za slucaj da nekom zatreba. Ne znam odakle si skinuo to uputstvo jer ventilator treba da se ugasi kad temp. Padne na tacno 95 stepeni. Pogledaj imas li rashladne tecnosti, zavuci glavu ispod fara i sa tvoje leve strane bi trebalo da stoji ispod oklopa bela posuda sa ugraviranim meracem min/max. Pa ebm li ga, tako pise u upustvu, a tako i radi u praksi. Proverio sam vodu, hvala bogu ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRkO_87 4 Napisano Maj 21, 2013 U prolazu, 69 postova Lokacija: Veliki Crljeni Motocikl: Suzuki GSX R750 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko da li su fabricki auspusi od GSX-R600cc i 750 isti? Imam u ponudi jeftin od 600cc,malo radio, pa ne znam da li pase na moj. I znam da ce sad neko da pita sto vracas originalni auspuh...! Jednostavno msm da nijedan nije dovoljno lep kao fabricki. A i komsije se vec bune! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mik 73 Napisano Maj 25, 2013 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Za K8 znam da izduvne grane za 600 i 750 imaju razlicite kataloske brojeve, mozda se razlikuju u "sirini". Nego evo ti gde ces sve da proveris po kataloskim brojevima (vaze i u Srbiji): http://www.alpha-sports.com/suzuki_parts.htm (Izaberes godinu, model itd. Pa uporedis kataloske brojeve za 600 i 750 za ono sto kupujes i ..... ako nisu isti, idi pa snimi sublerom.) Taj fabricki lonac na K7 je jedan od najlepsih lonaca ikad, ne znam odakle ideja da to neko menja, tek ... Aj', zasto da ne, gde je originalni lonac tvog motora, sta ti kazali, zasto si to kupio? (Npr. kupio drugar R1 2008 iz Svajcarske. Na motoru "oehlins" napred i nazad, i Akrapovic izduvi. Uz sve to dobio je one fabricki ugradjene komponente.) Ko mi prvi kaze "Nije ti ovo Svajcarska" taj je pandur! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...