woolfika 2 Napisano Decembar 19, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam dobio BMC race filter za moju yamaha r6 2001 danas mi je iz amerike stigao factory pro stage 1 kit za karburatore. Dobio sam main dizne 150, 152 i 158, cetiri igle, 16 srafova koje treba zamenite i jos neke podloske. Dobio sam i detaljno uputstvo kako to sve promeniti. Da li ima neko na forumu ko se bavi tim karburatorima posto to sve verovatno treba posle dobro nastelovati. Ja bih to znao da zamenim ali sto se tice stelovanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1941 Napisano Decembar 19, 2007 Vlasnik sajta, 5372 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Za moj bivsi CBR900 sam kupio factory pro kit (komplet sa filterima za vazduh i jednim metalnim delom za stelovanje paljenja). To mi je igorxt ugradio i posle podesio karbove, nije bilo problema... On sad vozi tog CBR-a. Kontaktiraj ga preko foruma... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woolfika 2 Napisano Decembar 19, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Za moj bivsi CBR900 sam kupio factory pro kit (komplet sa filterima za vazduh i jednim metalnim delom za stelovanje paljenja). To mi je igorxt ugradio i posle podesio karbove, nije bilo problema... On sad vozi tog CBR-a. Kontaktiraj ga preko foruma... hvala druze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NEMILI 0 Napisano Jul 13, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Chicago, Illinois Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima ideju gde bih u Srbiji mogao da nadjem Factory Pro Kit za karburator? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...