Bojan_Jgd 1007 Napisano April 11, 2013 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan 01. Alexanto ekipa 02. BigRider 03. Satelis 04. Culle 05. Laki_90 06. Carlito 07. burgman75 08. Fanky 09. SuperPOP 10. Panta_kg 11. Porta 12. rohirim 13. AlexaBGD + devojčica 14. Pумба 15. Srdjan NS 16. NeCi 17. Markobg1703 18. Novak Lazovic 19. bracabgd 20. MichaBGD ( sa mini skuterom ) 21. Pizon 22. Shvalerma 23. miksailo 24. Mare70a 25. Zeka Peka i drugari 26. Arsa 27. Crni+Slavica 28. Vladan BJ 29. drakula 30. motor_che 31. Hogar strašni 32. Tony Clifton Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suncica 54 Napisano April 11, 2013 U prolazu, 98 postova Lokacija: promenljiva Motocikl: Beverly 250ccm 2004 - karb Prijavi odgovor kao problematičan Jo nemamo dozvolu - šmrc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4916 Napisano April 11, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6017 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Sunčice zlato moje, samo se ti pojavi na pumpi kod AK, naći će se već neki kavaljer da te poveze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano April 11, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Crni je u pravu, meni isto treba posebno osunčano mesto, mom tenu ne prija ladovina 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano April 11, 2013 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Presidente otkud znas da je zlato Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano April 11, 2013 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan 01. Alexanto ekipa 02. BigRider 03. Satelis 04. Culle 05. Laki_90 06. Carlito 07. burgman75 08. Fanky 09. SuperPOP 10. Panta_kg 11. Porta 12. rohirim 13. AlexaBGD + devojčica 14. Pумба 15. Srdjan NS 16. NeCi 17. Markobg1703 18. Novak Lazovic 19. bracabgd 20. MichaBGD ( sa mini skuterom ) 21. Pizon 22. Shvalerma 23. miksailo 24. Mare70a 25. Zeka Peka i drugari 26. Arsa 27. Crni+Slavica 28. Vladan BJ 29. drakula 30. motor_che 31. Hogar strašni 32. Tony Clifton 33. /dragan/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano April 11, 2013 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan i bre Karlito, ti nista ne znas.....aj da te naucim... Minas Gerais u Brazilu ima zlato Sunce je zlato ti pijes vino ispod slamnatog sesira Od smijeha pravim saksofon od Sunca pravim put a ti si moj sofer Nasmij se, nasmij se nasmij se, nasmij se, nasmij se Kuda bih sam, kuda bih ti pijes vino ispod slamnatog sesira dakle sunce je zlato, to znaci da je i suncica zlato.....malo logikeeeeeeeeee.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano April 11, 2013 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan 01. Alexanto ekipa 02. BigRider 03. Satelis 04. Culle 05. Laki_90 06. Carlito 07. burgman75 08. Fanky 09. SuperPOP 10. Panta_kg 11. Porta 12. rohirim 13. AlexaBGD + devojčica 14. Pумба 15. Srdjan NS 16. NeCi 17. Markobg1703 18. Novak Lazovic 19. bracabgd 20. MichaBGD ( sa mini skuterom ) 21. Pizon 22. Shvalerma 23. miksailo 24. Mare70a 25. Zeka Peka i drugari 26. Arsa 27. Crni+Slavica 28. Vladan BJ 29. drakula 30. motor_che 31. Hogar strašni 32. Tony Clifton 33. /dragan/ 34. Black Adder 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano April 11, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jo nemamo dozvolu - šmrc Naš drug Culle je pošteno vozio sa nama bez dozvole, mislim da otvaranje sezone ne bi bio problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano April 12, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Ne navlačite ljude bez veze. Kazne su ozbiljne i ogromne. Na samom skupu niko neće gledati sigurno, ali treba doći i otići . Samo neka se kolege/inice pojave, uvek ima mesta kod nekoga od nas i to nije problem. Bitno je biti prisutan, osetiti atmosferu i videti drage ljude, a voziće ima vremena kad polože Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suncica 54 Napisano April 12, 2013 U prolazu, 98 postova Lokacija: promenljiva Motocikl: Beverly 250ccm 2004 - karb Prijavi odgovor kao problematičan Sunčice zlato moje, samo se ti pojavi na pumpi kod AK, naći će se već neki kavaljer da te poveze. Ma u grupi neće da me fataju kerovi, a do pumpe mogu uz pratnju automobila,nego nisam još ni registrovana. Do godine! Možda naiđem kod skupštine čisto onako, ali sumnjam to je kao pustti devojku koja je na dijeti u poslastičarnicu i staviti pred nju tortu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano April 12, 2013 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Nas MSC drugar je policajac na Cukarici, a jos malo moguci saobracajac, tako da bih ja zarko zeleo zbog toga ker, da ti neko sasije kaznu za voznju bez dozvole! Platis i 100 000 razloga da nekoga nazivas kerom! Vidimo se na otvaranju, motorima naravno 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano April 12, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ju, kerovi. Ja mislio fina devojčica Elem, naš MSC drug je izdao saobraćajnu policiju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano April 12, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Nas MSC drugar je policajac na Cukarici, a jos malo moguci saobracajac, tako da bih ja zarko zeleo zbog toga ker, da ti neko sasije kaznu za voznju bez dozvole! Platis i 100 000 razloga da nekoga nazivas kerom! Vidimo se na otvaranju, motorima naravno Пижон немој да си на крај срца !!! Па и сам Знаш да 80 % људи полицајце тако зове и ти си вероватно док то ниси постао,мислим полицајац!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano April 12, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Пижон немој да си на крај срца !!! Па и сам Знаш да 80 % људи полицајце тако зове и ти си вероватно док то ниси постао,мислим полицајац!!! комуналац Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano April 12, 2013 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da znam, nisam ja pao sa tavana... Naravno da ne kazes svom drugaru kerino! Bez obzira sta svi mi mislili o policiji generalno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano April 12, 2013 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan medju zitom uvek ima kukolja....tako je i u svim profesijama, ali ne treba zbog tog malog broja losih da ostalih 99% ispasta i da se vredja.....postovanje prema svima!mislim da treba da iskuliramo ovu raspravu!svi smo mi drugari, prijatelji, poznanici, kolege i braca u krajnjoj liniji, bez obzira cime se bavili profesionalno, a ovde nas spaja ljubav prema motorima, voznjama i pre svega sjajnom druzenju! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano April 12, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1007 Napisano April 12, 2013 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan medju zitom uvek ima kukolja....tako je i u svim profesijama Samo medju stomatolozima nema...mi smo svi pod konac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suncica 54 Napisano April 12, 2013 U prolazu, 98 postova Lokacija: promenljiva Motocikl: Beverly 250ccm 2004 - karb Prijavi odgovor kao problematičan Da dođem ja na skuteru od 50ccm i ponesem Bevkinu sliku? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano April 12, 2013 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan medju zitom uvek ima kukolja....tako je i u svim profesijama Samo medju stomatolozima nema...mi smo svi pod konac e moj Toni, svuda ima, pa i medju stomatolozima.....kriza morala i nemastina svuda vlada.....a jednostavno i najpostenije je biti dobar covek i otvoreno reci pacijentu da nesto moze a nesto ne moze, da nesto znas a nesto ne znas i najvaznije da nesto ne zelis da radis ni za kakve novce! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano April 12, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da dođem ja na skuteru od 50ccm i ponesem Bevkinu sliku? Dođi, taman da moj ortak ima društvo pošto i on dolazi sa 50ccm! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suncica 54 Napisano April 12, 2013 U prolazu, 98 postova Lokacija: promenljiva Motocikl: Beverly 250ccm 2004 - karb Prijavi odgovor kao problematičan Da dođem ja na skuteru od 50ccm i ponesem Bevkinu sliku? Dođi, taman da moj ortak ima društvo pošto i on dolazi sa 50ccm! Kad bude otvaranje sezone došla sam, samo ima da napravim jednu sliku moje Bevke i da je zalepim na skut od 50ccm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano April 13, 2013 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li da se metnem na spisak, istekla mi registracija pre 3 dana. Znam da me nece niko sigurno proveravati u onoj rulji, al opet... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano April 13, 2013 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost bez mene, imao obaranje juče u Topoli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...