Mikka 431 Napisano Decembar 15, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan i dosao je taj dan ! Koma posle duzeg vremena shvatio da je stromic *@#*@@@%@*@ i resio da promeni bike !!! pa se odlucio na HUSKY-jaaaaaaa TC-450 !!! ;D ;D ;D jeste da mu je malo MALI ;D ali resio da smrsa ! a sad pripreme i docek njegove nove milice !!! Luka nadgleda pripreme ! a i dane se obradovao Husky-ju pa rece daj kad je besplatno da ga malo iskidam ! ;D (xe xe ti ces da ga kidas, pa vidi nasta licis ! ) ovo su vezbali tri meseca do japana ! (hmmmmmm) ;D ;D ;D iiii stigao je ! aaaaa gde su mu migavci,stopaljka i far ??? ;D paaa nema ni copavu ! paaaa milice moja ! gde si ti bila sve ove godine ! Ljubav ! Auuuuuu ! bolesssss !!! ljudi ! sta je ovo ?! necu vise da sednem na stroma !!! ;D ;D ;D A sad GRAND finale ! Dane on the goooooo !!! ;D Eto, lepo provedena subota ! (mada nas je Koma ispalio i nije castio, otisao preko neke njive !!! ;D ;D ;D) sjajan bike, super zezanje, malo slikanja jer sam se smrzao u P.M. (Dane napravio dva kruga na tocku... nekako !) i kao finale gurali mog GS-a da upali !!! ahahahahahaha !!! ;D ;D ;D Uzivajte ! mada ne znam u cemu, al' ajde ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Decembar 15, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan BMW nije hteo da upali?! auuuu! zaledila mu na nafta? ;D mnogo lepo motorče! nego nisi rekao kako se čuje ovaj ARROW? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Decembar 15, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan BMW nije hteo da upali?! auuuu! zaledila mu na nafta? ;D mnogo lepo motorče! nego nisi rekao kako se čuje ovaj ARROW? Maaaa daaa !!! BMW kanta !!! BTW menjam kantu za Afriku !!! ;D ;D ;D A arrow ! uuuuuuuuuu doooo 00 ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Decembar 15, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Koma,konacno i ti sa magarca na konja ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Decembar 15, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Da, zaboravih glavnu stvar ! ma vi ste sise ! luka im pokazao kako se vozi kros ! covek sisao sa skejta i objasnio ovoj dvojici ! ;D e, da sise ste i zato sto niste mogli da gurnete kantu od GS-a da upalim ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Decembar 15, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad sam stig'o... iz kafane. Mi koji smo imali prevozna sredstva koja rade (citaj, nismo bili BMWom ;D ) otisli smo do kafane. Gurali smo Mikkinog BMWa, i shvatili da to jedino vredi da se gurne u Dunav. Koma je siroko castio. Onako kako treba, a ne kao neki kod kojih smo bili u gostima pre par nedelja ;D . Po meni je ovaj, kako se zvase, Husky TC-450 najbolji motor na svetu. Evo i razloga. Nisam ni dinar dao za njega, mogu da ga vozim kad hocu, ne moram da ga odrzavam, a jos sam se najeo i napio u kafani. Dal' postoji bolji motor? To je ono sto se kaze sipaj i vozi. A jos ne moram ni da sipam ;D Kad sam video Chaline slike na DRZu, mislio sam da nisam nista smenije video. A onda je Koma kupio ovaj motor ;D Sad mi bukvalno mami osmeh na lice ;D ;D ;D U kratkim crtama, ovo je jako zabavan bajk, na vise nacina ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Decembar 15, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Da, zaboravih glavnu stvar ! ma vi ste sise ! luka im pokazao kako se vozi kros ! covek sisao sa skejta i objasnio ovoj dvojici ! ;D e, da sise ste i zato sto niste mogli da gurnete kantu od GS-a da upalim ! Sta bre Luka pokaz'o? Kome? Mislim, Komi ;D hahaha A kad sam ga na zadnjem zaleteo na onu tarabu, potpuna kontrola ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Decembar 15, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Da, zaboravih glavnu stvar ! ma vi ste sise ! luka im pokazao kako se vozi kros ! covek sisao sa skejta i objasnio ovoj dvojici ! ;D e, da sise ste i zato sto niste mogli da gurnete kantu od GS-a da upalim ! Sta bre Luka pokaz'o? Kome? Mislim, Komi ;D hahaha A kad sam ga na zadnjem zaleteo na onu tarabu, potpuna kontrola ;D Pa to sam i mislio !!! puna kontrola na zadnjem, a ramenima drljas po blatu radi balasta ! ahahahahahahahahahaha !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Decembar 15, 2007 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Malo zaledilo pa nije moglo da se divlja. Mikka dosao na onoj skeli, mislili seljaci neka nova poljoprivredna uvozna masina ;D ;D ;D Kaze nece da mu puni akumulator ako ne ide 120km/h. Pa ne znam sta ti je to cudno, taj les je i pravljen samo za autoput ;D ;D ;D A sto imam prijatelje da ne pricam. Luka i Dane mi izeli nove gume u kafani, ni da trepnu od blama. Dane se docekao kao macka kada je djipila strela na tocak, srecom ogradili seljaci njivu pa nije mogao daleko ;D ;D ;D Vidim ja da ce biti zajebancije kada malo otopli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Decembar 15, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Al je vama dobro :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Decembar 15, 2007 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a i dane se obradovao Husky-ju pa rece daj kad je besplatno da ga malo iskidam ! ;D (xe xe ti ces da ga kidas, pa vidi nasta licis ! ) Vidi ga nasta lici, ko da se sprema cvarke da cedi ;D ;D ;D Reko ajde sine stize Husqvarna, on mucenik pomislio da je motorna testera pa se obukao kao drvoseca...ne znam sta cu sa njim, onog Veceg nekako napravismo na coveka, ali sa ovim ce da ide tesko ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Decembar 15, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan kakvi ste vi kraljevi! svaka vam cast na zajebanciji. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Decembar 15, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha, ovo je fenomenalno, jase medved zeca :):) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Decembar 15, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Šta li ste vas dvojica jeli po onim Mongolijama.... ;D najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Decembar 15, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Koma, seti se sta smo pricali onomad...CVAJU BRE! Nek je sa srecom pazar! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Decembar 15, 2007 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Koma, seti se sta smo pricali onomad...CVAJU BRE! Nek je sa srecom pazar! Pa ne zna shta ce Ali polako .. ima wremena .. nauchice .. shwatice ... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Decembar 20, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Саће чика Кома да ги о-прави ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Decembar 20, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Ih, ja mislio da se vozi BMW a ono neko biciklo!!! Jos i kurblu ima!!! Verovatno se gs uvredio sto mu niste dovoljo paznje obratili pa odlucio da vas malo zaokupi guranjem ;D ... a gde su te slike sa tarabom?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Decembar 20, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan N I C E !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Decembar 21, 2007 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam, ozbiljna sprava koja zahteva odlicnu opremu i drustvo za voznju.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...