Jump to content

Moto Zajednica

Kupujem motor ,4T do 250ccm

Recommended Posts

• Ghost Rider, 65 postova
  • Motocikl: Kymco KR-Sport

Trazim:

Kawasaki ZZR-250 ili Hondu Varadero 125 ,starije modele jer nemam dovoljno novca za novije.

Fond je od 800-1000e .

Znam da se cena ovih motora krece i vise ali znam i da malo ljudi danas masu sa 1000e u kesu. Isti oglasi se vrte po godinu dana,svi nude neke zamene ali niko kesh.

Mozete da ponudite i nesto drugo ali bitno da je 4T masina kubikaze 125 ili 250ccm,do 35kw. Prednost za Sport i Enduro. Visok sam oko 180cm i tezak 70kg pa me ne zanimaju mali motori kao cbr125 ili ybr125 a ne zanimaju me ni tezi od 170kg pa da se macujem sa njim ko ce koga prvi da obali.

Bilo bi super i da mi preporucite neki motor koji se prodaje za koji znate da je ocuvan i dobar , dakle ne mora da je vas.

U ponudi bi trebalo da bude neka slika ili link i kontakt telefon a ne samo: "Ej znam jednog lika sto prodaje taj motor."

NAPOMENA:

-NE,..ne mogu da se "nategnem" jos 100,200,500e i kupim tvoj motor koji je eto samo malo skuplji a odlican. Jedva sam skupio i ovu cifru a ni od opreme nemam nista osim kacige.

-Bez komentarisanja:sta ce ti taj motor, ta kubikaza itd.. odlucio sam sta mi treba i sta mi se svidja. Dzabe sto je neki motor odlican ako ja sebe ne vidim kao vozaca tog motora.

-Kinezi - NE!

-U opisu ili ako se cujemo kasnije molim da mi kazete iskreno stanje motora. Ne ocekujem idealno ali necu ni lom. Ja se ne razumem mnogo ali bice sa mnom neko ko se razume ...pa da ne gubimo vreme i pare za put bezveze.

Hvala na razumevanju.

• Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ghost Rider, 65 postova
  • Motocikl: Kymco KR-Sport

@Bishke

Znam na koji mislis,lep je motor ali odustao sam od 500ccm.

@Biker-boy

Ne zurim ja nigde, kao sto rekoh situacija na trzistu je ocajna i prodaju se dobre stvari za male pare kad nema kupaca. A Varadero sam nasao za 1400e - 2001 godiste ,videcemo koliko ce jos da spusti cenu.

I inbox se polako puni sa ponudama ,treba samo izabrati pametno.

@Skyrunner

Zaobidji temu ako ti se ne svidja.

• Podržavam 1

• Drug član, 2285 postova
  • Motocikl: Honda Sevenfifty

Za tvoju visinu i tezinu odgovarao bi ti Eliminator 250, ima 33 konja ali ti malo izlazi iz klase... Ima da se nadje top stanje za 1000e.

• Drug član, 1216 postova
  • Motocikl: Lanac, kaiš, kardan

Honda VT250F, evo linka kad sam je ja kupovao http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/84588-honda-vt-250-f-86/page__pid__1372685#entry1372685

Placena 500, servis i registracija izasli jos 200. Ne mislim da zaradim ali ni da izgubim. Pa ako te zanima...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja