StariRatnik027 16 Napisano April 1, 2013 Ghost Rider, 65 postova Lokacija: Toplicki okrug Motocikl: Kymco KR-Sport Prijavi odgovor kao problematičan Trazim: Kawasaki ZZR-250 ili Hondu Varadero 125 ,starije modele jer nemam dovoljno novca za novije. Fond je od 800-1000e . Znam da se cena ovih motora krece i vise ali znam i da malo ljudi danas masu sa 1000e u kesu. Isti oglasi se vrte po godinu dana,svi nude neke zamene ali niko kesh. Mozete da ponudite i nesto drugo ali bitno da je 4T masina kubikaze 125 ili 250ccm,do 35kw. Prednost za Sport i Enduro. Visok sam oko 180cm i tezak 70kg pa me ne zanimaju mali motori kao cbr125 ili ybr125 a ne zanimaju me ni tezi od 170kg pa da se macujem sa njim ko ce koga prvi da obali. Bilo bi super i da mi preporucite neki motor koji se prodaje za koji znate da je ocuvan i dobar , dakle ne mora da je vas. U ponudi bi trebalo da bude neka slika ili link i kontakt telefon a ne samo: "Ej znam jednog lika sto prodaje taj motor." NAPOMENA: -NE,..ne mogu da se "nategnem" jos 100,200,500e i kupim tvoj motor koji je eto samo malo skuplji a odlican. Jedva sam skupio i ovu cifru a ni od opreme nemam nista osim kacige. -Bez komentarisanja:sta ce ti taj motor, ta kubikaza itd.. odlucio sam sta mi treba i sta mi se svidja. Dzabe sto je neki motor odlican ako ja sebe ne vidim kao vozaca tog motora. -Kinezi - NE! -U opisu ili ako se cujemo kasnije molim da mi kazete iskreno stanje motora. Ne ocekujem idealno ali necu ni lom. Ja se ne razumem mnogo ali bice sa mnom neko ko se razume ...pa da ne gubimo vreme i pare za put bezveze. Hvala na razumevanju. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano April 1, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti se ne svidja onaj GPZ sa Novog Beograda od 750 eur,mislim da ti ga je vec neko preporucio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10607 Napisano April 1, 2013 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Moras pre svega biti realan, jer za te pare neces naci te motore, pogotovo Varadera. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5030 Napisano April 1, 2013 Drug član, 1886 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A muzička želja je? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StariRatnik027 16 Napisano April 1, 2013 Ghost Rider, 65 postova Lokacija: Toplicki okrug Motocikl: Kymco KR-Sport Prijavi odgovor kao problematičan @Bishke Znam na koji mislis,lep je motor ali odustao sam od 500ccm. @Biker-boy Ne zurim ja nigde, kao sto rekoh situacija na trzistu je ocajna i prodaju se dobre stvari za male pare kad nema kupaca. A Varadero sam nasao za 1400e - 2001 godiste ,videcemo koliko ce jos da spusti cenu. I inbox se polako puni sa ponudama ,treba samo izabrati pametno. @Skyrunner Zaobidji temu ako ti se ne svidja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano April 1, 2013 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Za tvoju visinu i tezinu odgovarao bi ti Eliminator 250, ima 33 konja ali ti malo izlazi iz klase... Ima da se nadje top stanje za 1000e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1751 Napisano April 3, 2013 Drug član, 1216 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Honda VT250F, evo linka kad sam je ja kupovao http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/84588-honda-vt-250-f-86/page__pid__1372685#entry1372685 Placena 500, servis i registracija izasli jos 200. Ne mislim da zaradim ali ni da izgubim. Pa ako te zanima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
probiker 15 Napisano April 3, 2013 U prolazu, 66 postova Motocikl: cbr 900 rr Prijavi odgovor kao problematičan Mozda honda rebel 125,950 EUR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...