Laki TC 14 Napisano Mart 21, 2006 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nameštao sam iglu plovka i to je sada ok, ali izgleda da se sada reaštelao karburator od tog njakanja dok sam nameštao iglicu. Sada onako pušta crni dim i trokira kao da prima previše goriva. Jel zna neko kako se to šteluje. Karburator je keinhein cvk 40. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 10205 Napisano Mart 21, 2006 Drug član, 4527 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Pa laki malo si nervozan :wink: .Onas mali sraf kojim se steluje smesa vazduha i benzina ti je osrafljen puno ili ti je igla sibera podignuta previse.Sada moras da se igras oko toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Mart 21, 2006 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Nameštao sam iglu plovka i to je sada ok' date=' ali izgleda da se sada reaštelao karburator od tog njakanja dok sam nameštao iglicu. Sada onako pušta crni dim i trokira kao da prima previše goriva. Jel zna neko kako se to šteluje. Karburator je keinhein cvk 40.[/quote'] Kod karburatora uglavnom mozes da menjas, tj. stelujes 4 stvari: ler gas, ler dizna, igla i visina goriva. Pominjes iglicu i plovak. Da li mislis na iglicu koja zatvara dovod goriva u loncetu, ili mislis na iglu u sredini kaburatora (na siberu)? U svakom slucaju pogledaj ovo http://jimrace.com/faq/CVK40.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Mart 21, 2006 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan a gde mu je taj šraf i kako uopšte spustiti iglu šibera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...