zox024 0 Napisano Mart 31, 2013 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan Iz Backe Topole sam, radim u NS, vozim Kawasaki ER6N i mucim muku sa nabavkom nekih originalnih delova za ovu igrackicu Primetio sam da ljudi otvaraju interesantne teme vezane za ovu masinu a mene bi zanimalo sta bih mogao uraditi na mojoj da mu poboljsam styling malo. U pitanju je 2007 god P.S. nadam se da sam postavio na pravi nacin temu posto sam prvi put na nekom forumu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6758 Napisano Mart 31, 2013 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Prvo: dobro nam došao. Drugo: bolje bi bilo da temu postaviš u podforumu motorcikli ili, još bolje, da pitaš u već otvorenoj temi za taj tip motorcikla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6758 Napisano Mart 31, 2013 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...