Mario M. 53 Napisano Mart 30, 2013 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem Dizne za dellorto karburator. Mislim da je navoj m6 ali nisam siguran. Dizne od 145 do 165 .Moze i set Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2452 Napisano April 1, 2013 Andragog, 5019 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Навој скоро сигурно није М6 него М5... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano April 1, 2013 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Glavna dizna je M6 , a ler M5. Probaj u motobike.rs, ja sam kupio set od 100-130 za ~1500din original dellorto. Imaš i motobox-u dizne stage6 na komad samo mislim da nemaju tako velike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano April 1, 2013 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Nema nigde set dizni koji je veci od 148. Trazio i u motobiku i u boxu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano April 1, 2013 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Burgija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano April 1, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan ... je iz raja izašla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...