r6djura 13 Napisano Mart 30, 2013 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo. Treba mi savet . Ovako stoje stvari kupio sam yamahu yzf 750r i imam problem sa svecicama tacnije dve, Kada sam uzeo motor na njemu su bile svecice NGK CR8E vozio se malo i crkne mi jedna prva leva a druga leva cadjava odem u prodavnicu pa mi po katalogu nadju da za njega ide NGK CR9E ok kupim sve cetiri nove misleci da je predhodni vlasnik stavio slabije namestim i motor je radio par dana i desava se opet isto ponovo mi crkava prva leva i ponovo druga leva cadjava moze li kakav savet sta moze da bude i do cega inace imao je neku knedlu na oko 30000 a i kada sam ja promenio svecice i dalje je bila knedla ali isao je nesto malo tipa 300 400 km sam presao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaktus 36 Napisano Mart 31, 2013 U prolazu, 31 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki gsx600f Prijavi odgovor kao problematičan ako ti prlja svecicu tj.cadjavi onda ti karburator preliva.imao sam i ja taj problem do skoro .karbove sredi i nece ti crkavati svecice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokichica 200 Napisano Mart 31, 2013 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Beograd - London Motocikl: Honda CBR 600FS, KTM Adventure 990, Suzuki GSX-R 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ti nisam neki mehanicar ali znam od prijatelja koje je probleme imao sa istim motor. Izuzetno je osetljiv na cistocu vazdusnog filtera. Stelovanje ventila je presudno, recimo njemu nije hteo da upali kad je hladno, pa trokira, pa stane a onda se kod majstora sam popravi. Posle stelovanja ventila drugi motor a naravno i stelovanje karburatora. Pozdravak PS Trazi mehanicara koji zna a ne cenu rada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
r6djura 13 Napisano Mart 31, 2013 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ok momci hvala puno i sam sam sumljao na karbone ali reko bolje a pitam vise ljudi vise zna u svakom slucaju hvala na savetima i informacijama, sto se tice majstora najverovatnije ce to biti KOCKICA cuo sam da je vrhunski i realan majstor HVALA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1621 Napisano Mart 31, 2013 Drug član, 980 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Aj stavi sliku tog YZF-a sto si kupio, mnogo mi poznato deluje ti problemi, pitam se da nije moj bivsi motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
r6djura 13 Napisano Mart 31, 2013 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motor je iz Sabca ako si ti odande ili si tamo prodao motor moguce a mrzi me da ubacujem sliku bez ljutnje a i inace je ofarban nebi ti nista znacilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano April 9, 2013 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno prelivaju karburatori. imao isti problem na FZR1000. Sto pre vozi na stelovanje,jer ja to nisam uradio,pa na kraju pukle membrane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1621 Napisano April 30, 2013 Drug član, 980 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Ma to sto je iz Sabca nema nikakve veze, ovaj sto sam ja prodao je u roku od godinu/dve promenio jos 3-4 vlasnika. Moj je bio belo crveni, sa strane su bile nalepnice SP, sa jedne strane je SP bila veca od one sa druge. Auspuh barem original je imao malo ulubljenje. '96 god je inace, a ovo sto ti se desava mi se sve cini da je taj motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...