Majstor_kvarisa 957 Napisano Mart 29, 2013 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Red je da se i ovde najavi, prvi put u organizaciji hard enduro kluba Arad, organizuje se Red Bull King of the hill trka u Aradu na kojoj ucestvuje znatan broj vozaca iz Srbije, dobrim delom sa foruma. Nadam se da ce biti i ekipe koja ne vozi, da bodri, slika i snima, da imamo cemu i da se smejemo kasnije . Lista prijavljenih 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Mart 29, 2013 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ce vam se sneg otopiti do petka Srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 848 Napisano Mart 29, 2013 Cuore Sportivo, 1337 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Care, Gde da nadjemo smeštaj ? Ja i Vlajko se domudjavamo ceo dan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Mart 29, 2013 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ce smestaj najlakse tamo da se iskopa... @Sale: a nece biti interesantno bez snega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Mart 29, 2013 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ce biti nekoga da snima pa kad se vratite da se napravi neko druzenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Mart 29, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Idemo da bodrimo naše omladince :jee1: a ima i neki pool party Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Mart 29, 2013 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan ...verovatno u nekoj bari... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 848 Napisano Mart 29, 2013 Cuore Sportivo, 1337 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zaukava se zajebancija.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Mart 29, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan http://heca.ro/ https://www.facebook.com/enduroreisen.inrumanien Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Mart 30, 2013 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Se zna u koliko je start prologa u petak?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Mart 30, 2013 drrmrr, 759 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan JEl se zna ko ide , gde su shatori, kako da dodjemo da navijamo.... Nemam motor, ali bi mogao da se natovarim i combom pravac Arad... Da pravimo nas kamp!? SOba vec ponestaje ( onih do 25 evra mislim...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Mart 30, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Se zna u koliko je start prologa u petak?? ПЕТАК АПРИЛ 5 дана турнира (Пролог) 7:00 ујутру до 11:00 -> 2:00 увече такмичар производње, технички преглед мотоцикала (КУЋА Конак). Они који не стигну до касно и на 11 за упис имају прилику да се потпише до 14:00 делвинг прошлости прологу. 11:00 до 11:30 Технички састанак са конкурентима (КУЋА Конак) 11:30 до 12:00 смена Индек конкуренти у прологу (језеро Гхиороц) 12:00 пролог кући хоби (када се завршава поред профи хоби) 6. АПРИЛ 1. КОЛО суботу у Наи ~ 100км ендуро тешко 08:00 - технички састанак такмичари (КУЋА Конак) 08:30 - Полазак из логора колоне базе организована на почетку дана 1 09:00 - почетак дана 1 19:00 - Стани Тајмер 21:00 - Рангирање издаваштво дан 1. 21:30 - Странка сирена Акуа Цлуб 7. КОЛО НЕДЕЉА АПРИЛА 2 У наи ~ 60км хард Ендуро 08:00 - технички састанак такмичари (КУЋА Конак) 08:30 - Полазак из логора колоне базе организована на почетку дана 2 09:00 - Почетак Дан 2 16:00 - Стани Тајмер 18:00 - Објављено 2 ранга и коначна ранг. Премијер 20:00 - Додела награде и странка (КУЋА Конак). JEl se zna ko ide , gde su shatori, kako da dodjemo da navijamo.... Nemam motor, ali bi mogao da se natovarim i combom pravac Arad... Da pravimo nas kamp!? SOba vec ponestaje ( onih do 25 evra mislim...) Toliko pitanja a i dalje nemaš motor Ono što ja znam je da idemo Zex, Spave i ja..možda Johan.. ostali učesnici su u spisku vozača.. Idemo haj-nehaj varijanta.. snaćićemo se već nekako za smeštaj.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Mart 30, 2013 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Auh vlajko al ga prevede cini mi se da na doticnom jezeru gde se odrzava prolog i koje je centar svih zbivanja, ima dovoljno mesta za kamp, al bi rekao da je malo mokro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomislav 132 Napisano Mart 30, 2013 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Mirijevo Motocikl: KTM 690 DUKE Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se tamo! KTM ekipa je uz Vas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Mart 30, 2013 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Wooow, ovo dobro izgleda. Neka je sa srecom ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6324 Napisano Mart 30, 2013 Enduraš, 6368 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Junacima koji ucestvuju zelim puno srece, narocito ovima koji probijaju led, tj koji se prvi put oprobavaju u trkama. Zao mi je sto necu mocu da budem tamo makar kao posmatrac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano Mart 30, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ima li tu neko starosno ogranicenje da znam za sledecu godinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Mart 30, 2013 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ima li tu neko starosno ogranicenje da znam za sledecu godinu Braco ti iduce godine ulazis u prostata kup 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobac50 36 Napisano Mart 30, 2013 U prolazu, 82 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha XT 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Momci sve najbolje vam zelim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 848 Napisano Mart 30, 2013 Cuore Sportivo, 1337 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ima li tu neko starosno ogranicenje da znam za sledecu godinu Braco ti iduce godine ulazis u prostata kup Ahahahahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano Mart 30, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan A reuma TA96 i johann za vas sam u cvetu mladosti, bar po motorima koje vozimo Ne kazem da su vasi losi ali ih kontam za penzije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Mart 31, 2013 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Nasi motori imaju iskustva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Mart 31, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Još od kako ste objavili na fejsu da učestvujete na takmičenju , ja kalkulišem o tome da budem prisutan i da vas bodrim u Aradu..na žalost moja fabrika je baš sad morala da počne sa radom..te vam držim palčeve...srećno momci i dobro zezanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 31, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan :Mina: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Mart 31, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srećom! P.S.Popsy eksplodiraćeš od kokica! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...