Dejan77 80 Napisano Mart 29, 2013 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi mala pomoc oko montaze scottoilera .... Treba mi slika ili objasnjenje gde se nalazi vakum crevo na koje se spaja ( bolje slika ) Motor je DL 650 V Strom Godiste : 2008 Scottoiler je ovaj Hvala unapred ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadosavKV 0 Napisano Mart 29, 2013 U prolazu, 13 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Dominator 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo vam neko uputstvo: DOWNLOAD Javi jel vam pomoglo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan77 80 Napisano April 1, 2013 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Namesteno ... ovu sliku sam vec imao ali je prilicno nejasna ... u svakom slucaju hvala .. pozdrav, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano April 8, 2013 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Dejane kako si zadovoljan skotom do sada? Da li kepo podmazuje? Da li ona pipa stoji na mestu? sent from mine huawei g300 using tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan77 80 Napisano Maj 10, 2013 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Dejane kako si zadovoljan skotom do sada? Da li kepo podmazuje? Da li ona pipa stoji na mestu? sent from mine huawei g300 using tapatalk Prezadovoljan ... radi perfektno ... trebalo mi je malo voznje dok sam ga ustelovao i sada je odlicno .... U donosu na sprej, sto se mene tice, je neuporedivo lakse i bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Maj 22, 2013 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan ma ne mogu da verujem bre! ja sam pravio podmazivac najprostiji u samogradnji, i uvek me je zezao protok stavljao sam i debela i tanka creva, i male i velike pipe (da izvines), i uvek je protok posle nekog vremena stajao (najverovatnije se plasticna pipa zacepi jer je u direktnom kontaktu sa lancanikom) prosto mi nije jasno kako to da kad ja napravim ne radi, a sad kao radi perfektno kad neko drugi napravi ?! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Maj 22, 2013 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Pipu treba iseci pod uglom i okrenuti tako da rupa bude okrenuta od lancanika kako ne bi doslo do zapusivanja, mozda te to zezalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Maj 22, 2013 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan jesam sekao pod uglom, ali sam okretao ka lancaniku... tako mi je delovalo logicnije nema veze, odlucio sam da platim ugradnju scottoilera, i da jednom zauvek resim problem jedino sto cena izuva, ali sta da se radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Maj 22, 2013 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan I meni je delovalo logicnije ali bas sam sinoc citao uputstva na njihovom sajtu i nasao ovaj savet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan77 80 Napisano Maj 31, 2013 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad ... i nije mnogo logicnije ... " pipa " je plasticna i ako dodje u dodir sa lancanikom zagrevace se u verovatno i stopiti malo, sto ce zaustaviti protok .... ako okrenes suprotno, ulje ce imati siguran protok i nista nece zacepiti rupicu ...... Meni ovako izgleda logicnije ali ne kazem da sam u pravu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Maj 31, 2013 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Proizvodjac bi trebao da zna najbolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Jun 3, 2013 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan molim administratore da reaguju! previse je odraslih muskaraca upotrebilo rec "pipa" u jednom threadu ja deci blokiram pristup sajtu, dok se propust ne ispravi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...