DUKI 215 Napisano April 16, 2008 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Super makina,sta si radio sa auspuhom posto je na mom ES-u katastrofa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano April 16, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan TS je bon-bon...svidja mi se kombinacija boja, ova zuta mu bas istice tu "nevidljivu" liniju koja je obicno crna. Super izgleda!! Daj jos neku krupniju sliku!!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano April 16, 2008 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, i ja sam planirao da promenim boju rama. Kada se zavrsi ova sezona mozda odnesem ram negde na niklvanje. Bas sam zavoleo svog ts-a i necu zaliti vremena da ga sredim. Za sada, vozim se i uzivam.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano April 16, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuuu niklovani ram, kako to dobro zvuci covece...ukoliko mozes to da priustis svom TS- PRIUSTI mu. Mislim da bi bio ORIGINAL...!!Samo skupo majku mu...!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano April 16, 2008 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Jeste malo skuplje ali za te pare dobijes neuporedivo skuplji izgled. Cena se krece o dm2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano April 16, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Znam ima to tamo u tvom kraju, meni je recimo bilo skupo da hromiram blatobran...ukoliko imas finansijskih mogucnost DO IT MAN!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 16, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Znam ima to tamo u tvom kraju, meni je recimo bilo skupo da hromiram blatobran...ukoliko imas finansijskih mogucnost DO IT MAN!!! pa bre komso sto nepitas,,nemoras da ga hromiras,,mozes da ga ocistis do metala,,ispoliras izlakiras i imaces pravi lepi metalni sjaj,probao je par puta super izgleda,neupada u oci kao nikl a jako lepo cuci na motoru ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ RIDER 8 Napisano April 16, 2008 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan 2 vuja na tehnickom prolazi super prednja ne koci lose ali bi mogla bolje ;D 2 duki auspuh je samo ofarban ;D krupniju sliku nema za sad ali bice ovih dana inace motor presao 40.000km nije menjano nista na njemu u masini,paljenje 6v original ;D merio sam i kompresiju pre nekoliko dana .kompresija je 10 taman koliko i treba da bude ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano April 16, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan krupniju sliku nema za sad ali bice ovih dana Ali ima ko ima! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano April 16, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Meni se svidja boja rama nisam do sad ni znao da tako idu sipke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano April 16, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan nisam do sad ni znao da tako idu sipke Imao si srećno detinjstvo, nisi morao da budžiš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano April 17, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ma boje su se SUPER uklopile, ja bih i blatobrane ofarbao u plavo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ RIDER 8 Napisano April 17, 2008 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan ccc svi imaju slike od mog motora samo ja nemam ;D ;D ;D 2 vuja sipke nisu budzene sve je fabricki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano April 17, 2008 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Lalajko da li je ona slika posle rampe za Klocanicu i Resavu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano April 17, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, ima jos slika odatle, ali ovde je emza sam pa je najlepsa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Maj 5, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika i mog motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Maj 5, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Sjajan je, 'ajde što je dobar i lep nego je i čist za primer! Da li je kofer imao nosač ili je pravljen? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Maj 5, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala!!! Nosac je pravljen mislim od fau materijala,lepo je ispao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Maj 5, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ako imaš neku fotku gde si ti na motoru bilo bi lepo da je imamo ovde, treba da se vidimo pa makar i preko fotografija dok se uživo ne sretnemo. Imati tri dame u MZ Svet-u stvarno imponuje, već maštam o nekom susretu na kome bi se svi našli Mada teško da će to biti u nekom najkraćem roku, idem i ja za Ravnu Goru a dosta motora nam ovde nije završeno, treba sačekati da se sve lepo upakuje, ne valja silovati stvar... A imamo sjajan materijal za izložbu, motori su nam i dobri i različiti, pokrili smo MZ program super. Ustvari imamo sve, rađenog R-a, Boober-a, nafriziranog MZ-a, prikolicu, televizor, dedu DKW-a, fabričkih varijanti, ma sve... I eto, odo' ja u OFFFfffffffff......... Mnogo mi je bilo dobro na skupu, možda me to vuče na još. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Maj 5, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam ni jednu sliku jebiga ali cim slikam stavicu. Ja dolazim na motorijadu u Sabac! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Maj 5, 2008 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan postajem ljubomoran na vas sto imate tako ciste i sjajne auspuhe, kao novi su..za razliku od mog koji je blago receno katastrofa.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 5, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Prelep je motor svaka cast nash kod tebe bi se neka rezona lepo uklopila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Maj 5, 2008 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno jedan od ocuvanijih modela kod nas,odakle su ovi prozirni migavci i stop svetlo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 6, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan I mene interesuju ove "bele" plastike za stop i migavce?Da li su sijalice zute, odnosno crvene?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano Maj 6, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan @makica vidjao sam ovu crvenu 125-icu cesto je prolazila mojom ulicom....nisam imao pojma da je vozi cura ali je ti vozis muski, svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...