paja90 8 Napisano Mart 25, 2013 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki gsxf 750 Prijavi odgovor kao problematičan Posto nisam siguran gde da postavim, postavio sam i u 'pomoc prijatelja' pa ako treba nek se brise tema koja je suvisna Dakle, da li ima neka dobra dusa, kolega sa suzukijem gsxf-om 600/750 modeli mladji od '98 (dakle motor mladji, ne kolega ) da je raspolozen da mi ustupi ralicu na 1 dan da napravim kalup. Meni fali, a napravio bih od fiberglasa. U znak zahvalnosti, ukoliko ispadne kako valja, finom gospodinu nudim rezervnu ralicu . Inace, ko ne zna, to je deo plastike na ovom motoru koji najcesce strada kalup pravim od pur pene a preko plastike stavljam pvc foliju tako da nista ne dolazi u kontakt sa njom itd... u napred hvala i ako se nadje neko raspolozen, sad dok vreme nije za voznju, dobija i pice od mene http://i.ebayimg.com...g(YQ~~60_35.JPG Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1927 Napisano Mart 25, 2013 Drug član, 2875 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti se ne javi niko bliži ja sam voljan,al da sačekamo neko vreme da ne bi komplikovali bespotrebno ako bude voljan neko bliži. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja90 8 Napisano Mart 26, 2013 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki gsxf 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da, ne znam kako bi se iskombinovali, meni je ok da onaj ko mi da, dodje kod mene kuci, da ne pomisli posle dao mi ralicu, ja odneo i cao zdravo hvala ti svakako jedino ako nekad budes isao motorom u bg na dan dva, mozes da ga ostavis kod mene u garazi a ja cu da obavim operaciju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Mart 26, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Pozajmichu ti ja ralicu, shto se mene tiche mozhesh i danas po nju dochi. taman u chetvrtak da mi je vrnesh biche lepo vreme 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...