Pablo 1920 Napisano Mart 21, 2006 Vlasnik sajta, 5371 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, pa sad u Nedelju pocinje GP Toooooo Jedva cekam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano Mart 21, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Motors tv JE ODLICCAN JER SVE TRKE EMITUJE PO 100 PUTA. Upss sorry za caps. Ja svaku trku gledam makar 3x uz koka kolicu i klopu, opruzen na krevetu. Voleo bih da se svi zavalimo u neki kafich i da ovo gledamo na veeelikom flat screenu. Naravno...iza parkirane massine:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Mart 21, 2006 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam nesto utripovao da tek za par nedelja pocinje, kad ono... super! Ja na Motors TV-u nikad nisam naleteo na nijednu MotoGP trku?! :? samo Eurosport pratim (a i tamo imaju po jednu-dve reprize). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Mart 21, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja na Motors TV-u nikad nisam naleteo na nijednu MotoGP trku?! :? Ni ja, ali ko zna sta sve Endurac uzme uz tu koka-kolicu i cips pa gleda MotoGP na kanalu koji ga ni ne emituje :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano Mart 21, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prosle nedelje gledao AMA-u i ostale, valjda ide i ovo?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1920 Napisano Mart 21, 2006 Vlasnik sajta, 5371 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ce motoGP biti na Eurosportu.... Al ako imas Motors, imas sigurno i Eurosport. E sad, ne secam se dal' je na Eurosport ili Eurosport2 kanalu... :misli: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Mart 21, 2006 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E sad' date=' ne secam se dal' je na Eurosport ili Eurosport2 kanalu... :misli:[/quote']Eurosport... to im je jedno od bitnijih desavanja koje prenose. Na dvojci uglavnom budu reprize (isto vece i sutradan)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1920 Napisano Mart 21, 2006 Vlasnik sajta, 5371 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan E i meni se tako cini. Fala drugar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Mart 21, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Jedva cekam da nedelja dodje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Mart 21, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ja na Motors TV-u nikad nisam naleteo na nijednu MotoGP trku?! :? Ni ja' date=' ali ko zna sta sve Endurac uzme uz tu koka-kolicu i cips pa gleda MotoGP na kanalu koji ga ni ne emituje :wink:[/quote'] Na MOTORS-u ne prikazuju MotoGP trke ali prikazuju dosta drugih trka. A videcemo sta ce ko da uradi na trci mada mislim da ce biti dosta uzbudljivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Mart 21, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za zagrijavanje evo 2 filmica iz GP500 igre : Intro - http://rapidshare.de/files/16091991/gp500-intro.zip.html (18 MB) Jerez sa dvotaktolom onboard - http://rapidshare.de/files/16092982/jerez.zip.html (8 MB) Cisto da se podsjetimo starih dobrih 2T vremena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUNROSSI 1 Napisano Mart 21, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Mladenovac,Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Ciji je ovo bese bio slogan "Jedva cekam da nedelja dodje"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Mart 22, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Ciji je ovo bese bio slogan "Jedva cekam da nedelja dodje"? Dirty ga je ovde provalio, inace je Minimax koristio deo iz istoimene pesme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Mart 25, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Evo rezultata veoma interesantnih kvalifikacija: 1 L. Capirossi (ITA) Ducati 1:39.064 2 S. Gibernau (ESP) Ducati 1:39.327 3 S. Nakano (JPN) Kawasaki 1:39.526 4 N. Hayden (USA) Honda 1:39.666 5 D. Pedrosa (ESP) Honda 1:39.734 6 A. Elias (ESP) Honda 1:39.875 7 M. Melandri (ITA) Honda 1:39.932 8 R. De Puniet (FRA) Kawasaki 1:40.146 9 V. Rossi (ITA) Yamaha 1:40.160 10 C. Edwards (USA) Yamaha 1:40.181 11 C. Vermeulen (AUS) Suzuki 1:40.215 12 J. Hopkins (USA) Suzuki 1:40.340 13 K. Roberts (USA) KR Honda 1:40.497 14 C. Checa (ESP) Yamaha 1:40.851 15 C. Stoner (AUS) Honda LCR 1:40.982 16 M. Tamada (JPN) Honda 1:41.119 17 J. Cardoso (ESP) Ducati 1:41.749 18 J. Ellison (ENG) Yamaha 1:42.267 19 A. Hofmann (GER) Ducati 1:42431 Ako nekoga interesuje kako je sve proteklo-pocelo je padovima i prekidom kvalifikacija-moze procitati ovde: http://www.automoto-sport.com/motosport.php?strana=48 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9742 Napisano Mart 25, 2006 Drug član, 4434 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Evo rezultata veoma interesantnih kvalifikacija: 1 L. Capirossi (ITA) Ducati 1:39.064 2 S. Gibernau (ESP) Ducati 1:39.327 3 S. Nakano (JPN) Kawasaki 1:39.526 4 N. Hayden (USA) Honda 1:39.666 5 D. Pedrosa (ESP) Honda 1:39.734 6 A. Elias (ESP) Honda 1:39.875 7 M. Melandri (ITA) Honda 1:39.932 8 R. De Puniet (FRA) Kawasaki 1:40.146 9 V. Rossi (ITA) Yamaha 1:40.160 10 C. Edwards (USA) Yamaha 1:40.181 11 C. Vermeulen (AUS) Suzuki 1:40.215 12 J. Hopkins (USA) Suzuki 1:40.340 13 K. Roberts (USA) KR Honda 1:40.497 14 C. Checa (ESP) Yamaha 1:40.851 15 C. Stoner (AUS) Honda LCR 1:40.982 16 M. Tamada (JPN) Honda 1:41.119 17 J. Cardoso (ESP) Ducati 1:41.749 18 J. Ellison (ENG) Yamaha 1:42.267 19 A. Hofmann (GER) Ducati 1:42431 Ako nekoga interesuje kako je sve proteklo-pocelo je padovima i prekidom kvalifikacija-moze procitati ovde: http://www.automoto-sport.com/motosport.php?strana=48 Jel ovo Ducati izbacio V4 makinu i ubacio V2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Mart 25, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe bice zanimljivo. Spanski klinci jedan do drugog, ako krenu dobro bice svega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUNROSSI 1 Napisano Mart 25, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Mladenovac,Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Nisam stigao danas da odgldem treninge.Sto je rosi bio ovako los? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Mart 25, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Nisam stigao danas da odgldem treninge.Sto je rosi bio ovako los? Polomio se. A sa drugim motorom je imao nekih problema. Koliko sam ja vidio, stalno mu je klizao zadnji tocak... :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoristek 1 Napisano Mart 26, 2006 U prolazu, 30 postova Lokacija: Celje/Slo Motocikl: BMW Prijavi odgovor kao problematičan Još malo... :redflag: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Mart 26, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pi nije bilo prenosa a nemam sateliCku. Ajmo nek neko opise malo detaljnije sta se desavalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Mart 26, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Rossi je ispao, tacnije gurnut sa staze (udaren po zadnjem tocku) na prvoj krivini! Malo je reci da je popizdio Ustao je i nastavio trku, koliko sam ja vidio, bez jednog nogostupa i cuo sam da komentatori kazu da je polomio i polugu zadnje kocnice... :? Gibernau je imao problema sa masinom i odustao takodje u prvom krugu. Trka je bila extra, Capirossi je vodio cijelo vrijeme a iza njega je bilo svega. Mene je odusevio Pedrosa. Danas su Repsol-ke odusevljavale! Hayden je bio ispred Pedrose u pocetku pa je malo kocio stvar. Pedrosa ga pretice i nadoknadjuje nedostatak od 3 sekunde za vodecim ali se par krugova pred kraj umorio i ostaje drugi. Stvarno je dobar, pogotovu na kocenju! Capirossi je takodje bio odlican. Drzao je jak tempo cijelo vrijeme. U svakoj krivini je klizao zadnjim tockom :kul: 1. Capirossi 2. Pedrosa 3. Hayden ...ostale ce ispisati Cale :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Mart 26, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Pablo je dobio izvestaj. Cekamo da ga objavi Pedrosa odlican. Izgleda da je unistio gume, pa je to bio razlog zaostatka na kraju. Hayden je vozio proslogodisnju verziju modela 2006 (nije greska). Taj motor je prikazan nakon trke u Brnu prosle godine. Hayden je cak rekao da je 2005 model bolji tog koji je on sada vozio. Za razliku od njega, Pedrosa je dobio kompletno zavrsen i podesen motor. Elias odlican. Roberts po meni odlican, Stoner takodje. Rossi je odvezao fantasticno. Zamislite samo voznju bez oslonca za nogu. Kako li je samo vozio desne krivine. Uz to iskrivljena kocnica. Ipak ne verujem da bi bio na postolju, jer kakve su Yamahe bile vidi se po Edwardsu koji je bio 11. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Mart 26, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Je li vodio Pedrosa nesto ili je Capirex bio prvi cijelu trku?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Mart 26, 2006 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Je li vodio Pedrosa nesto ili je Capirex bio prvi cijelu trku?! Capirex je bio prvi celu trku. Pedrosa je isao isa Haydena, ali ga je u jednom trenutku prestigao i krenuo da juri vec poodmaklog Lorisa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
valentino rossi 0 Napisano Mart 26, 2006 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast lorisu super je vozio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...