DaliborBP 1256 Napisano Januar 13, 2015 BJB Maxi scooter club, 1681 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan slazem da je nova nova i da polovnu ne treba stavljati na motor. dunlop scootsmart dosta nas ima i vozi... odlicno se pokazala i na kisi . odnos cena/kvalitet je odlican. pokusaj nju pronaci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker 3 Napisano Januar 13, 2015 U prolazu, 19 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Malaguti spidermax GT500 Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam.. Ne radi dunlop te dimezije koje meni trebaju,opet kazem jedino spider od svih maxi skutera nosi 16-ice.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1256 Napisano Januar 13, 2015 BJB Maxi scooter club, 1681 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Nosi i moj beverly 500! Tj. samo prednji je 16, zadnja 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker 3 Napisano Januar 13, 2015 U prolazu, 19 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Malaguti spidermax GT500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da,ali koja dimenzija prednje.. I imas komplet prednje i zadnje michelin city grip u motoland-u.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1256 Napisano Januar 13, 2015 BJB Maxi scooter club, 1681 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Prednja moja 110/70 16. Ne trebaju meni, mogu jos dve sezone! Srecno sa potraznjom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker 3 Napisano Januar 13, 2015 U prolazu, 19 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Malaguti spidermax GT500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro ali ih ima u prodaji,moj spider redak pa ih nema jbg... Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 77 Napisano Januar 13, 2015 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan Goran Pardon , Chepin kod Osijeka.. imas temu u servisi, iskustva sa majstorima gde li... svi ga hvale-povracaj pdv love ti on pomogne i objasni.. iskusan i ozbiljan vulkanizer , odmah tamo reshavash montazu , balans i gas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Januar 13, 2015 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Poz Džoni, po priči sa SpiderMax bloga koji sam apsolvirao kada mi je SM bio u žiži interesovanja saznao sam da je nemoguca misija naci gume u original dimenziji. Da bi se spasao agonije i da ti ostane nešto keša u džepu razmisli o opciji 110/80r16 prednja i 140/70r16 zadnja. Te gume su samo 1cm uže od tvojih originala, a kupovao sam ih za moj bivši Scarabeo 500 gt koji je isto mrcina (mislim na težinski indeks gume) od skutera. Po mom skromnom mišljenju neceš osetiti razliku. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker 3 Napisano Januar 13, 2015 U prolazu, 19 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Malaguti spidermax GT500 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam razmisljao o tome,videcu sa majstorom kako se to uklapa pa cu razmisliti... Hvala na predlogu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Januar 14, 2015 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan služimo narodu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Januar 14, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako stoje stvari kod ovog drugara što radi kod uvoznika save.oni ih nemaju ali za dan, dva su tu Pireli sport demon 120/80 R16 15400.00 Pireli sport demon 150/70 R16. 13310.00 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker 3 Napisano Januar 15, 2015 U prolazu, 19 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Malaguti spidermax GT500 Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavio sam.. Pa sport demon jedino ima,to je ta cena.. Ajde mi ostavi broj pa ako odlucim ja se javljam.. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Januar 15, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan broj ti je na pp-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker 3 Napisano Januar 17, 2015 U prolazu, 19 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Malaguti spidermax GT500 Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam 120/80/16 prednju i zadnju 140/70/16 Dunlop za veoma pristupacnu cenu,cak obe gume su jeftinije od samo zadnje pirelijeve.. Ali je zadnja centimetar uza,e sad ovaj uvoznik i preporucuje i kaze da ljudi u HR voze spidera sa tim dimenzijama.. Sta vi mislite kako ce to da se uklopi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5194 Napisano Januar 17, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 6054 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Samo peglaj, sve je to dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1256 Napisano Januar 17, 2015 BJB Maxi scooter club, 1681 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan dunlop je ok... ako ti nije hitno, strpi se jos malo... mozda se pojavi i u tvojoj dimenziji. Licno ne volim da uzimam ni uze ni sire, ali nije strasno ako je vec ne mozes naci.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker 3 Napisano Januar 17, 2015 U prolazu, 19 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Malaguti spidermax GT500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ni ja ne volim da stavljam drugu dimenziju,pogotovo ako je uza,ali je cena mnogoo pristupacnija.. I ne verujem da dunop ima 150/70/16.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanY 41 Napisano Januar 17, 2015 U prolazu, 66 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Royal Enfield Himalayan BS6 Prijavi odgovor kao problematičan Ako hoces dunlop gume probaj kod Nese moto kuca Lazarevic je uvoznik kod nas u Kg-u za njih.Ja sam kupio prosle godine Dunlop skooter smart i odlicne su,uz cenu guma imao sam i montazu i balansiranje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLO Matej 15 Napisano Februar 25, 2015 U prolazu, 11 postova Lokacija: Kranj Prijavi odgovor kao problematičan Naravno moze i sava ako rade te dimenzije,super bi bilo ako mi mozes odgovoriti dali ima Sava ili mi dati neki kontakt Sipija.. Hvala gradski.. Pa ako nekome pomogne: Sava moto Pozdrav iz SLO 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Radzares 0 Napisano Februar 25, 2015 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Prvo, veliki pozdrav za sve, nov sam ovdje... Htio bih da vas pitam da li neko zna gdje se moze naci naslon za Malaguti spidermax, onaj manji naslon za suvozaca. Hvala unaprijed! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5194 Napisano Februar 25, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 6054 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav prijatelju Postoji tema o Malaguti Spidermax-u pa će i ova tvoja tema biti prebačena tamo. Ne možemo otvarati teme svaki čas kad god nam šta treba, time "razvodnjavamo" tematiku. Što se tiče naslona, bojim se da je rešenje ili neki moto otpad ili e-bay (verovatnija varijanta) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker 3 Napisano Mart 8, 2015 U prolazu, 19 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Malaguti spidermax GT500 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo, veliki pozdrav za sve, nov sam ovdje... Htio bih da vas pitam da li neko zna gdje se moze naci naslon za Malaguti spidermax, onaj manji naslon za suvozaca. Hvala unaprijed! Probaj u motoklinici u beogradu,imaju puno polovnih delova.. Ja sam uzeo kod njih senzor km/h za spidera.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djolle971 1 Napisano Mart 10, 2015 U prolazu, 5 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Malaguti Spider Max 500 GT Prijavi odgovor kao problematičan A da pogledas u Guaveri original Pireli !!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djolle971 1 Napisano Mart 10, 2015 U prolazu, 5 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Malaguti Spider Max 500 GT Prijavi odgovor kao problematičan Oni nisu normalni doduse nisam ni citao vidim frka pa reko oni imaju predprosle godine kupih komplet za 160€ (sa nekim popustom ) a sad 130€ samo prednja !!!! http://www.motooprema.eu/sr/proizvodi/gume/moto-gume?utf8=%E2%9C%93&guma_precnik=16%22+Road&guma_proizvodjac=24&button= Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker 3 Napisano Mart 10, 2015 U prolazu, 19 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Malaguti spidermax GT500 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo je skupo.. Uzeo sam zadnju pireli sport demon i prednju pireli diablo scooter.. Zadnja 13500,a prednja 7000.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...