mohikanac 1209 Napisano Mart 21, 2013 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Drugari ako je neko zainteresovan,prodao bi vfra,jer vise nemam sta oko njega da majstorisem,postavicu link sa moto berze,dok se malo ne prolepsa vreme pa cu slikati motor i postaviti slike.. Ako je neko pratio temu u garazi,zna o motoru dosta a ako nije ukratko ja sam ga kupio za 450 evra ali je trebalo dosta ulaganja a ponajvise rada da bi se to dovelo u red.... pisem potpuno iskreno i nemam sta da krijem,a pogotovo zelju da nekoga prevarim.. a i prodaja mi uopste nije nije hitna.. Pre desetak dana sam sredio karburatore,i zamenio filter i ulje,juce pravio kras barove oko agregata...od mana frajlauf hoce pod nekad da preskoci i akumulator je los... inace agregat odlican,lako pali nema ni trunkicu da zadimi,ide jako lepo... Od zamena mi bi pasovalo neki enduro ili cros,ili neki havarisan motor pa da ga ja polako sredujem,moze i sa doplatom i sl. http://www.moto-berza.com/polovni-motori/honda-vfr-750-zamena-za-enduro-oglas-72339/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano April 2, 2013 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan 850 evra....agregat stvarno perfektan... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano April 2, 2013 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno da ti kazem, mozda se neko boji i cene. Ljudi obicno kad vide motor po takvoj ceni beze od njega. Mislim po tako niskoj ceni da se razumemo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano April 2, 2013 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno da ti kazem, mozda se neko boji i cene. Ljudi obicno kad vide motor po takvoj ceni beze od njega. Mislim po tako niskoj ceni da se razumemo. Znam o cemu pricas ,ako je nesto jeftino odma se misli da je lose,a ako je skuplje onda im mnogo...a kad pogledas niko nema para i slabo se sta kupuje,bilo jeftino bilo skupo.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano April 8, 2013 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena za neku krosaljku 125 ili 250 dvotaktnu,ili enduru 600 cetvorotaktnu moze i moja doplata...uzeo bi lap top,pa moze neka kombinacija lap top i ostatak para.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano April 8, 2013 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan E da,ova cena je za kes...cisto da se zna jer dobijao sam svakave gluposti u zamenu,bas danas mi lik nudi apriliu pegaso 125,kao samo treba da joj se zameni klipnjaca i klip ,a mucenica sva izguljena i nudi neku sitnu doplatu....bilo mi glupo da mu kazem da tu apriliu ne bi uzeo i da je ispravna i u pristojnom stanju... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano April 8, 2013 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...