dule2812 26 Napisano Subota u 20:44 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda s-wing 125, Sym NHT 300 Prijavi odgovor kao problematičan On 1/10/2022 at 7:13 PM, Bokes said: Ajde da malo probudimo temu. Da li je neko imao NOX N302 Strabus kacigu, deluje mi interesantno i povoljno. Svidja mi se što u ovom cenovnom rangu ima zavesicu za bradu i usmerivač daha na nosu, a uz to i pinlok, pripremu za komunikaciju i sunčane naočare. Ako nije previše bučna rado bih se počastio jednom. S ranog proleća je prijatnije sa fullface nego jet kacigom. Да ли си је узео, каква су искуства? Ја сам гледао на нету Н303 Вектра па не знам какве су. Мада нисам никад ни носио фул фејс, јер имам неку џет ЛС2. А сад бих узео неку до 200е, да има наочаре и припрему за бт. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3063 Napisano Subota u 20:57 Drug član, 1078 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Nisam je kupio na kraju, nisu imali kolor šemu koju sam želeo.Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...