sparco 149 Napisano Septembar 21, 2014 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan caberg, marushin, hjc, itd itd ima masu brendova oko 100 eura sa 5 star rejtingom kod sharpa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano Septembar 21, 2014 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Све је то мање више исто, овај каберг продаје кинеске кациге само лепе свој бренд... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos Nexus 8 Napisano Februar 18, 2015 U prolazu, 52 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio Beverly 500ie Prijavi odgovor kao problematičan Ja hteo da kupim NOX kacigu,nasao odlicnu sa pumpicom i naocarima za sunce.Kada gospodja u radnji kaze da za mesec dana dobijaju nove modele od NOX-a pa ako hocu da sacekam da vidim kakve ce biti.Dodjem ja kuci,pogledam na Nox-ovom sajtu katalog za 2015 godinu.Odlicne su,izbacili su pumpicu verovatno su se pokazala ne korisne ili su imali nekih problema sa njima.Ali su dosta napredovali u izradi oblika kacige,sistema ventilacije,kao i samog izgleda i boja. Evo jedne koja mi se najvise svidela,sada moram da cekam jos mesec dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AdrenalinSpeed 112 Napisano Mart 2, 2015 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: Yamaha R6 007 & Yamaha XTX660 007 & BMW F800S Prijavi odgovor kao problematičan A koja ce biti cijena kacige ? inace bas lijepo izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos Nexus 8 Napisano Mart 21, 2015 U prolazu, 52 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio Beverly 500ie Prijavi odgovor kao problematičan Stigle su kacige,cene su od 9.000 do 13.000 ali nemaju bas u svim velicinama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pingvin 8 Napisano Mart 28, 2015 U prolazu, 75 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima lik iz Kikinde ili Subotice valja te kacige po dosta pristupacnim cenama. Prosle godine je prodavao full face za 6500 sa int. naocarima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elektrometla 86 Napisano Maj 25, 2015 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: NS Motocikl: Hornet 600 '02 Prijavi odgovor kao problematičan evo da i ja podelim svoje iskustvo sa Nox kacigama... davila me devojka duze vreme da joj kupim kacigu, oce i ona da ide sa mnom ponekad u voznju. ajde, uvatim ja nju za ruku, odemo u prodavnicu i ovaj Nox mi se ucini ok za te novce. proba ona kacigu, kaze odgovara joj i mi je kupismo. ali..... nakon kupovine, nismo se mi ni tri puta provozali zajedno, posle par nedelja mi raskinuli. naravoucenije, ako vam je stalo do devojke niposto joj ne kupujte Nox kacigu da ne bi raskinula sa vama. zahvaljujem se na paznji 1 3 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Maj 25, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan hahaha, i ja sam svojoj kupio pre neki dan fullface sa int. sunčanim,model N915butterfly, kvalitetno izgledam njoj prelepa...što je njoj bilo i najvažnije (moj uslov je bio da bude integralna sa sunč.n. ) Prilikom prve probe i prve vožnje je kukala kako je steže, pritiska i žulja (prvi put i stavlja bilo kakvu kacigu na glavu), na drugoj vožnji smo produžili rutu za duplo na njen zahtev, više joj ništa nije smetalo Ona je prezadovoljna, mada nije reper, pošto ipak neka iskustava sa kacigama drugih proizvodjača, a meni je iskreno više muka od kupovine preskupih nadrkanih imena koja po meni uzimaju 70% keša na ime brenda (trenutno nosim schubert S1, matoru i preskupu..koju ću i sam promeniti nekom kacigom do 200eura max). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni1991 57 Napisano Maj 25, 2015 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nc700x Prijavi odgovor kao problematičan I koliko si platio ovu kacigu @zlacjani ako nije tajna? Posto i ja gledam devojci da pazarim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Maj 25, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan I koliko si platio ovu kacigu @zlacjani ako nije tajna? Posto i ja gledam devojci da pazarim mislim da je 9500rsd, kupovao sa i ulja i neke filtere pa nisam ni gledao šta je pošto uglavnom nije skupa, ali smo je čekali 10-ak dana, nije bila na stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4433 Napisano Maj 27, 2015 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan U kojoj NS prodavnici ima NOX kaciga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 644 Napisano Maj 27, 2015 Svrati ponekad, 350 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je ovo realno? Ova kaciga je kod nas 10000, a na amazonu 250e?? Da ove sto su kod nas nisu kineske, sa original nalepnicama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 644 Napisano Maj 27, 2015 Svrati ponekad, 350 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan evo i linka koji sam zaboravio http://www.amazon.fr/NOX-CASQUE-INTEGRAL-DOUBLE-VISIERE/dp/B00IVWJNNY/ref=sr_1_18/279-4287103-0468917?s=automotive&ie=UTF8&qid=1432752829&sr=1-18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 614 Napisano Maj 27, 2015 drkadzija, 1225 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne varam Nox sam video u Novom Sadu u Markos - u u Temerinskoj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Maj 28, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam ovu kupio u Motobike-u u Kisačkoj...bio sam i u Markosu, nisu imali ni model ni veličine, a i za nijansu su skuplje od MB. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Maj 28, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan evo i linka koji sam zaboravio http://www.amazon.fr/NOX-CASQUE-INTEGRAL-DOUBLE-VISIERE/dp/B00IVWJNNY/ref=sr_1_18/279-4287103-0468917?s=automotive&ie=UTF8&qid=1432752829&sr=1-18 ovo si mogao i na limundu da neko prodaje po paprenoj ceni...proba, pa možda se neko i upeca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4433 Napisano Maj 28, 2015 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na informacijama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor996 5 Napisano Maj 28, 2015 U prolazu, 36 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Qingqi QM200 Prijavi odgovor kao problematičan A gde se mogu naci nox kacige u bgu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos96 141 Napisano Maj 29, 2015 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Smederevo / Cacak Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja isto nosim nox, mislim da vec ima i godinu dana, porucio u motobike, uzeo odmah i jedan rezervni vizir, sa vizirom je bila 9600 i zadovoljan sam, u pocetku je zuljala ali je posle 100-200km bila kao salivena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoranP 275 Napisano Maj 29, 2015 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Futog Motocikl: Qingy sm200 SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Nemam iskustva sa kacigama tako da o kvalitetu necu reci nista. Na kupujem prodajem sam kupio nox301 sa naocarima za malo vise od sedam hiljada od prodavca iz Sida. U NS kosta oko deset hiljada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ws_woolf 181 Napisano Jun 18, 2015 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu samo da kazem da je meni ta kaciga zivot spasila kada sam sa full crosom glavom udario u drvo...Istina je da je to nisko budzetna kaciga ali tvrdim da je best bay za taj novac!To su moja licna iskustva sa ovom kacigom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vatropirac 2 Napisano Septembar 10, 2015 U prolazu, 28 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki Burgman 250 Prijavi odgovor kao problematičan moze li neka informacija gde ima veci izbor Nox kaciga,bio sam u Motoopremi u BGD-u i probao par,ali za dosta modela nema brojeva,pa mi treba jos neka radnja gde se mogu pogledati i probati kacige... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni1991 57 Napisano Januar 12, 2016 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nc700x Prijavi odgovor kao problematičan Mene takodje zanima da li neko zna gde se jos mogu pogledati u BG ove NOX kacige? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoranP 275 Napisano Februar 29, 2016 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Futog Motocikl: Qingy sm200 SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Video sam na sportdirectu nofear kacigu, potpuno je ista kao moja nox, sem nalepnice naravno. Sta vi mislite o tome? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjos 10 Napisano Maj 18, 2017 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Atlantic 250 ali će porasti jednom Prijavi odgovor kao problematičan Kacige su dobre, ja već dve sezone imam N180, jet kaciga i pokazala se odlično. Imao sam peh da mi je kaciga pala sa motora i puk'o je vizir. Mana ovih kaciga je što je slaba podrška za njih jer recimo nigde ne mogu naći vizir da kupim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...