draza 548 Napisano Mart 21, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju gore navedeni tablet . Evo postavicu neki link sa speceifikacijama pa pogledajte . Nisam toliko strucan da objasnjavam jer mi je to podosta strano tako da evo kako izgleda . A slike cu veceras . http://www.theverge.com/products/iconia-w510/5716 http://www.umpcportal.com/products/Acer/Iconia%20W510%20/ http://www.laptopmag.com/acer-iconia-w510.aspx Sad sto se tice toga zasto ga prodajem stvari stoje ovako . Bio sam ubedjen da moze na njemu da se instalira win 7 ili stariji (verovatno ce da izadju drajveri za win7 i za ostalo tj.chip set kako treba jer je ovo jos nova stvar ) . Zasto bas taj ? Zato sto imam dosta programa za firnu i deo knjigovodstva koji sam radim pa mi je taj operativni sistem potreban . A dosta i drajvera za moje uredjaje jos nisu izasli . Znaci prodajem ga zato sto ne mogu da odradim na njemu to sto mi treba sbog operativnog sistema win 8 koji je na njemu . Tablet ima i tastaturu na koju se nakaci kao sto ste i videli na gornjim linkovima . Bukvalno je nov i bez tragova koriscenja . Dajem i olovku za njega koju sam kupio . Cena ??????/ Platio sam ga 59990,00 din pre mesec dana . Naravno spustio bi cenu i znaci da dogovor dolazi u obzir ili zamena za neki lap-top . Tj. treba mi sto manji da bi ga lakse nosio stalno samnom . Ili ako neko ima nekog predloga sta i kako da odradim da instaliram win 7 neka mi javi . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Mart 24, 2013 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Igra li ti Lenovo S10 sa šest ćeliskom baterijom i blututom? Kupio sam ga pre par godina(fiskalni,kutija,neoprenska futrola) i koristim ga bukvalno dva puta godišnje kad idem na odmor.Ima licencirani XP i anti virus. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Mart 24, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan KOliko ga cenis tj. koliko vredi . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Mart 24, 2013 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Nemam pojma.Nisam ni planirao da ga prodajem,već si me ti zaintrigirao sa ovom tvojom igračkom.Izguglaćemo koliko vredi pa se čujemo,... Može i na PP da ovde ne smaramo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Mart 24, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ok vidi koliko moze da vredi oa pusti na pp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Decembar 12, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan 300 evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...