VladaSD 2364 Napisano Jun 11, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ma zvao sam Beru, medjutim nisam stigao da proverim, pre nego sto krene, dal je standard ili neka specijala.... ako se ne snadjem i ne nabavim kod nas, verovatno cu da narucim preko njega, kad bude isao sledeci put (posto i on narucuje unapred). Aco, hvala ti kao bratu , javicu ti se, ako se ne snadjem . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Jun 13, 2013 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Standard je 99,98 cini mi se, ili tako neka cudna mera bar za dominatora . Znaci beru da zovem... treba i meni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jun 13, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Standard je 99,98 cini mi se, ili tako neka cudna mera bar za dominatora . Znaci beru da zovem... treba i meni Poručio za 50 eura, preko drugara..nemam pojma odakle. Ako ne nadješ jeftinije, javi da poručim i tebi komplet . Stigli mi i retrovizori...još samo stop svetlo da rešim...al malo bolje od Kvariše Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Jun 14, 2013 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan A sta ce coveku stop svetlo kad Kvarisa ionako nikad ne koci, vec samo zaglavi rucicu za gas? Dobro mozda nekad stane da konsultuje kartu/GPS... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jun 14, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan A sta ce coveku stop svetlo kad Kvarisa ionako nikad ne koci, vec samo zaglavi rucicu za gas? Dobro mozda nekad stane da konsultuje kartu/GPS... Ma nije to zbog njega, nego je zajebano da ga pratiš u gluvo doba noći po Albaniji...ne znaš u koju stranu ide krivina iako je on ispred tebe Poenta je da krpi tu štopaljku od kako sam prvi put video taj motor...nadam se da ću ja bolje proći ....samo da nadjem stop lampu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jun 20, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Stigle i karike...sace ga nakarikiramo ...pa onda sklapanje pa proba , uz sve to fotkanje i slikanje i na kraju prezentacija visemesecnog muchenja . Ej stvarno , ako neko ima stop lampu ..da moze da stane na ovaj "horizontalni" zadnji branik , rado cu da je otkupim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jun 20, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan A da i troskovnik vodim...50 eura karike ...na meru ..tanke a siroke.... fuck Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6334 Napisano Jun 20, 2013 Enduraš, 6372 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan KOje karike si uzeo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6034 Napisano Jun 20, 2013 Drug član, 3010 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Pogrešne, izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jun 20, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Aco, mislim da je na pakovanju bilo nešto kao "Prox Piston Ring Set"...... Mišo, jezik pregrizao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Jun 23, 2013 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Pu majku mu, ja nisam bio siguran da li mogu proxovke na fabricki klip pa nisam ni hteo da narucim... Znaci ne idu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jun 23, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan ŽIV JE !!!!!! Znaci ovo je čuuuuuudo - luuuuuuuudo od motora sreća, sreća, radost ovaj kraći prenos Krpim plastike , malo estetike i odo u off Zvuk na džezvi je takav , da niko ne sme da se usudi da ga provoza...aps mu je zagarantovan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Jun 23, 2013 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Daj neki video Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarabić 107 Napisano Jun 23, 2013 Kurblao Trijes Minuta, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cowasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 24, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan :Mina: ps. ako ne juris original moz i ovako nesto pa zbudzi http://www.kupujemprodajem.com/Stop-svetlo-6493124-oglas.htm?filter_id=22287663 http://www.kupujemprodajem.com/Stop-Svetlo-Led-5199290-oglas.htm?filter_id=22287663 http://www.kupujemprodajem.com/stop-svetlo-japan-3999275-oglas.htm?filter_id=22287663 http://www.kupujemprodajem.com/gsx-r-6262645-oglas.htm?filter_id=22288146 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jun 24, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Danas posle posla cu da ga palim , od 15 do 17 h ..."komsije ce da me biju , zbog preglasnog rock & rolla" ... Snimicu, ovo mora da cujete. Hvala Popsy...gledah vec na Kupujem prodajem i taj prvi..za kruzere je najblizi onom sto mi treba......... Ono sto hebe nase koke je to, sto je zadnji blatobran skoro horizontalan, pa stopka mora da bude lezeca Ovako nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jun 25, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Kvariša...evo ovo je preteklo tj. ostalo - izvadjeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jul 3, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Taman dadoh bocne plastike da se farbaju ..kad izlete svecica iz navoja...a navoja kao da nema...fuck....... samo mi je jos to falilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Jul 3, 2013 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Nije to drama,ok majstor,hellcoil,par eura trosak i to je to. Gurnes krpu unutra,narezes veci navoj uvrtis hellcoil lagano usisas shpon,pokupis pincetom vece parcice i izvuces krpu . Mirna ruka i malcice srece i to je to! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jul 4, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Brate, hvala na savetu, nisam znao kako se to resava....verovatno cu tako i da uradim....nego jedva docekah da ga provozam....kad ono...sve u curac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Jul 4, 2013 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Ako si u mogucnosti da skines glavu pa da to uradis jos bolje. Ako te mrzi,nemas dihtung,ili nesto trece onda onako kako sam ti napisao. Prvo u rupu od svecice gurnes cistu suvu krpu. Lagano prerezes na malo vecu meru,vodi racuna da ne iskrivis ureznicu vec da bude u originalnom pravcu. Lagano izvadis spon usisivacem da nesto ne upadne,ubacis hellcoil, navrnes svecicu,kupis mi kilo jagnjetine,kilo prasetine,malo paradajza neka lepinjica,jedno malo pivo,probas da vidis kako je ispalo, i onda zajedno napadnemo 2kg pragnjetine! Nije to veliki problem,pogotovo ako skines glavu. Bolje sad da izleti nego negde u sumi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jul 4, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Svaka ti je ka u Njegosa , nego..... jel moze pragnjetina i vopi, bez paradajza....ima samo svez kupus . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Jul 4, 2013 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Da glasamo, jedan za, niko protiv bez uzdrzanih. USVOJENO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Jul 6, 2013 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da kad nađeš kod nekog helikoil, taj isti treba da ima i alat za urezivanje, bar je tako sa manjim setovima za 6 i 8mm... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Jul 6, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan ja pojma nemam oko mehanike, ali ne da žderem te domaće životinje nista ni svesni pa se javljam da pomognem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...