VladaSD 2364 Napisano Septembar 12, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Cenim da je gore.. u glavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1248 Napisano Septembar 12, 2013 Vinyl rider, 821 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Vidi zazor ventila i dekompresor, kakvi su ležajevi bregaste ??? Naslovi odvijač na glavu ra ručku na uvce pa kao stetoskopom osluškuj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 12, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Pokušaću..... mada cenim da ipak treba da ga oteram kod profesionalca..... kažu da nije strašno i da neće puno da boli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6338 Napisano Septembar 13, 2013 Enduraš, 6372 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ako su bregasta i klackalice dobri, onda je najverovatnije lanac bregaste, on se kod xl-a menja na svakih 20.000 km, ako ga nisi zamenio uradi to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 16, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Nisam Aco....izgledao mi dobar, samo sam spaner zamenio... svakako cu sad i njega da probam da nabavim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 14, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan XL-ka ide kod mise-pei na zimsko sredjivanje meanike....a ja da doradim estetiku uz savete iskusnijeg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 2, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan u subotu prebacena kod gosn mise-pei da gu vadimo crevca...again postavljam fotke , dosadasnjeg rada , kao i troshovnik........ samo da Vam kazem mi smo ipak profi, i ovo ne radite kod kuce bez strucnog nadzora...mnooogo ce da kosta ...pu, pu daleko bilo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1751 Napisano Decembar 11, 2013 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ferroar 0 Napisano Januar 24, 2014 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan mene kostala popravka,generalna 950e,da li vredi videcemo kasnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Januar 25, 2014 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Jel si ti postavio neke slike do sad, ja redovno ovo obilazim, i uvek vidim neko "evo sad slike postavljam, upravo sad, evo" a slika ni od korova . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Januar 27, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan @ferroar nadam se da nece biti razloga za tim... u tom slucaju, vise se isplati stranac ili drugi agregat. Ovaj je sada u voznom stanju, samo nesto trangelja u glavi @ Mind Resetting imam fotke , sredjivanja eksterijera, i to nije zavrseno....mislio sam da cu biti revnosniji , al nekako vreme ne sluzi, da se zavlacimo u garazu.... + kupih i KTM i CR pa sam bacio akcenat na njih - CR-ku sredio, KTM u toku kod Kvarise ..... XL-a planiram da vozim, celu pretstojecu sezonu po offu...tako da pretstoji ozbiljan pretres agregata i ostalog uz strucan nadzor.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Mart 19, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan XL je kod cika doktora, na pretresu..... bice to mnooogo dobra masinica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Mart 19, 2014 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan i cestitam na novom konjcetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Mart 19, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan i cestitam na novom konjcetu Hvala Marko.... možda se ne vidi, al da nemam uši , smejao bih se oko glave Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 30, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan XL-ka raskupusana, idemo od pocetka, sa ozbiljnim timom strucnjaka ...... jedno po jedno...ima da bude bolja nego fabricka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarabić 107 Napisano April 30, 2014 Kurblao Trijes Minuta, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cowasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan To si rekao i prošli put Nego di su te slike? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anbeast 67 Napisano April 30, 2014 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Yamaha 500XTZ Tenere (3AJ) - AGAIN :) Prijavi odgovor kao problematičan Ha,ha,ha...da. Daj, more, slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano April 30, 2014 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Ajd i ja da trazim fotke, prva dva puta nije urodilo plodom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1751 Napisano Maj 5, 2014 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Maj 5, 2014 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Maj 5, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Samo mi je rekao.... "neko te gleda" ...glava je u mašinskoj, gumice ventila naručene.... lanac bregaste je tu negde, samo da se nadje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Maj 9, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Momci, treba mi lanac bregaste...po mogucstvu - dobar polovan ...ali ... i nov povoljan, nece da skodi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Maj 9, 2014 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Имам ја полован, мада не знам колико ти је то паметно... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Maj 9, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam ni ja...... jbga. Kol'ko trazis za njega? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Maj 9, 2014 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Ће се договоримо, него какав ти је шпанер? Он има неколико игличастих ваљака око оне главне осовине, е та осовина 'оће да буде од тих ваљака избраздана, осовина би требала на струг да се стави и да се исполирају те бразде. То ће ти уштедети нов шпанер, а можда и ланац. Пробај да измериш унутрашњи пречник ланца, можда је овај мој још истегнутији... (С' опроштењем ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...