Vroc-Kapo 2218 Napisano Mart 19, 2013 (promenjeno) Zainteresovan, 695 postova Lokacija: Vela Luka , HR, nema vise Norveske i Dubaija Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Evo , dragi moji , opet malo da vam u ovim jos uvijek zimskim danima priblizim more , otoke , vino i kamenice ( ostrige ) ... nadam se da cete bar malo uzivati u videu . Pozdrav s Korcule i sretno na cesti Evo , kritika je bila na mjestu , pa da pocnemo : Fini zimski dan , sunce viri kroz oblake , temperatura vani +1 . Prethodnu vecer klupski kolege po obicaju poceli izvoljevat u smislu pa kad se ide , pa kad je trajekt , pa oce li bit zima , oce li padat kisa , i tako me udavise , da sam rekao sam sebi , idem pa moze padat sto hoce . I tako se obucem i krenem , lagani ritam , treba ugrijat ovu zadnju Dunlopicu od 250 mm , i taman kad se ona ugrijala , ja se smrznuo do j..a . Svaki put kazem da cu ove moto rukavice koristit samo ljeti , a gumene s podstavom zimi , i uvijek zaboravim . Otpadose prsti do Korcule , u 42 km . Kavica dok se ceka trajekt je vec ritual , i onda laganih 15 minuta plovidbe do Orebica . Sad je vec 10 h , pa je kao malo i toplije . Promet slab , jedino me hebu popravci cesta po Peljescu , ali moze i to kad se ne juri . Gradjevinske semafore ignoriram , iako je Suzi siroka kao i auto :-) Oko 11 h dolazim u Ston , guzva na sve strane , svi bi se htjeli uparkirat ako je moguce na barke na kojima se nude kamenice . " Prika , mogu li ja s motorom " ? Moze , kaze cuvar plaze u zimskom periodu , i eto mene metar od centra Malog Stona . Festa vec pocinje , govornici se redjaju , koga briga , samo ti pricaj , meni su puna usta , pa i nije red :-) Vidim jos nekih 10tak motora se ugurava do Suzi , ekipa Libertas Ridersa iz Dubrovnika , znam ih par , pa slijedi prica , piva , vino i tako to . Evo onda i prijatelja iz Metkovica , Free ridera , pa trazimo sto jest i koje vino probat . Kupimo one vrecice za oko vrata s casama ( Vreca + casa = 30 kuna ) , i onda krene degustacija peljeskih vina , malo bilih malo crnih . Prvo koje smo probali pravi kolega bajker , i dobro mu je , iako da me ubijete ne sjecam se nijednog imena vina . I tako kroz , pricu , cugu i srkanje kamenica , dodje i vrijeme za povratak , jer ja uvijek ovisim o tom hebenom redu plovidbe . Kupim zeni malo kamenica za veceru , nauce me seljobera kako ih otvorit a da ne otkinem prste , i tako malo zescim tempom natrag za Orebic , uz obavezno stajanje i milodar Sv. Nikoli , da me cuva na putu . Trajekt opet vozi taman da se popije kavica , a unutra u salonu fino toplo , isad se ti opet oblaci i izadji van na vjetar . A Korcula vec obavijena tamnim oblacima i jugo dere ko blesavo ,s reca Suzi i ja skupa 500 kila pa nam ne smeta . Laganini 25 minuta do Vele Luke , Suzi u Garazu , a ja sa zenom na kavicu . Eto , valjda sad lici na mali putopis Promenio Mart 19, 2013 član Vroc-Kapo 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUN 348 Napisano Mart 19, 2013 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Nis Motocikl: SUZUKI BURGMAN 650 EXECUTIV '06 , MV AGUSTA 1000 r312 '09 Prijavi odgovor kao problematičan LEPO , NEMA STA. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUN 348 Napisano Mart 19, 2013 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Nis Motocikl: SUZUKI BURGMAN 650 EXECUTIV '06 , MV AGUSTA 1000 r312 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Za ovaj video imas ogroman + od mene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 2218 Napisano Mart 19, 2013 Zainteresovan, 695 postova Lokacija: Vela Luka , HR, nema vise Norveske i Dubaija Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala , eto cak se vidio i trajekt za Mljet :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca Strom 134 Napisano Mart 19, 2013 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Beograd - Žarkovo Motocikl: Suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Vratio si me u mladost, Ja sam služio vojsku 1982. na Korčuli, u Vela Luku sam dolazi jednom nedeljno ... Puno pozdrava tebi i stanovnicima ostrva koji su mi ostali u lepom sećanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Mart 19, 2013 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Ovo nam treba u ove hladne i kišovite dane! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUN 348 Napisano Mart 19, 2013 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Nis Motocikl: SUZUKI BURGMAN 650 EXECUTIV '06 , MV AGUSTA 1000 r312 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Ove godine planiram da idem do Istre, ako sve bude po planu vracao bih se magistralom pored mora, Korcula ili Peljesac mi bas odgovaraju za pravljenje pauze od jednog ili dva dana. Bas ti hvala za video a ako bude srece mozda se i vidimo, prvi utisak mi je 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JohnyB 9 Napisano Mart 19, 2013 U prolazu, 74 postova Lokacija: Muzlja Motocikl: BMW f 650 st Prijavi odgovor kao problematičan Bogami lepo,lepo vreme i puno vina!Trebalo bi probati! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom_kg 149 Napisano Mart 19, 2013 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: V-STROM 650 2006 , YAMAHA SUPER TENERE xtz1200 , XZT 750 SUPERTENERE Prijavi odgovor kao problematičan prelepo je mesto za voznju . Samo ovo nije putopis, ipak je lepse napisati koju lepu rec. To je moj prijateljski savet. Pozdrav!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 2218 Napisano Mart 19, 2013 Zainteresovan, 695 postova Lokacija: Vela Luka , HR, nema vise Norveske i Dubaija Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan prelepo je mesto za voznju . Samo ovo nije putopis, ipak je lepse napisati koju lepu rec. To je moj prijateljski savet. Pozdrav!! Evo prvi post izmjenjen , savjet na mjestu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelena599 419 Napisano Mart 19, 2013 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan Joooooj, Korčulooooo... Hvala za ovaj snimak vožnje, vratio me je u predhodna leta, a nadam se ponovnoj vožnji preko Pelješca, već u junu. A tek ta vina.... sačuvaj me bože. Veliki pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jaka 50 Napisano Mart 19, 2013 U prolazu, 55 postova Lokacija: Ljubljana Prijavi odgovor kao problematičan vratio me je u predhodna leta, a nadam se ponovnoj vožnji preko Pelješca, već u junu. A tek ta vina.... sačuvaj me bože. Još jedan sa istim komentarom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Mart 19, 2013 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Odličan video Kapo Vidim da si dobro izbjegao onaj odron sa početka video, nakon što si se mimoišao sa kamionom ... Lijep otok, odlične krivine, more... Uživancija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Mart 19, 2013 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Kapo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom_kg 149 Napisano Mart 20, 2013 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: V-STROM 650 2006 , YAMAHA SUPER TENERE xtz1200 , XZT 750 SUPERTENERE Prijavi odgovor kao problematičan odlican 5. Vidis koliko je bolje kad slusas uciteljicu!! sad znamo gde i zasto si putovao! pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan026 22 Napisano Mart 20, 2013 Svrati ponekad, 111 postova Motocikl: yamaha fzs 1000,yamaha mbk 125 Prijavi odgovor kao problematičan na videu deluje kao da ima bar +15c Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 2218 Napisano Mart 20, 2013 Zainteresovan, 695 postova Lokacija: Vela Luka , HR, nema vise Norveske i Dubaija Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan na videu deluje kao da ima bar +15c photo uploader 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHO 598 Napisano Mart 22, 2013 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CB250, HONDA CB360,MZ es 175/1 1966, Triumph Thunderbird 900 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Kapo...... Uzivao sam citajuci,,,,, i normalno..... podsetio se me na davnu 1983.. Peljesac (veliki pozar)... na dobro vino (mozda i najbolje u Dalmaciji).... Na Korculu... i Vela Luku.... Nadam se da cu ove godine otici motorciklom na meni najdraze ostrvo Iz.... u Veli Iz.. ...pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 2218 Napisano Mart 22, 2013 Zainteresovan, 695 postova Lokacija: Vela Luka , HR, nema vise Norveske i Dubaija Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Eto , drago mi je da sam neke podsjetio a neke i upoznao s ovim lipotama . Pozdrav i sretno na cesti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rille 166 Napisano Mart 31, 2013 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Blizu granice! Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Odličan putopisni film, hvala što si ga podelio sa nama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Mart 31, 2013 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Imao plac i kamp prikolicu u Brijesti na Pelješcu od 1986 do nesretnog rata 90ih :'( Pelješačko vino i mušlje na buzaru se i dan danas prepričavaju u mojoj porodici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANUBIS S. 24 Napisano Mart 31, 2013 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: beograd Motocikl: yamaha FJ1200 Prijavi odgovor kao problematičan :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10964 Napisano April 1, 2013 Hronični Motociklopata, 7520 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan extra voznja, prelepi predeli... zavidim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexster 9 Napisano April 1, 2013 U prolazu, 14 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Yamaha R1 RN04 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na putopisu, snimak je za svako postovanje !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 2218 Napisano April 9, 2013 Zainteresovan, 695 postova Lokacija: Vela Luka , HR, nema vise Norveske i Dubaija Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na citanju i gledanju , vidim da ima par ljudi koji se sjecaju nekih davnih gustanja . Pa dodjite opet i uzivajte , sto kazu , najbolje vrijeme za nesto napravit je sad :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...