JevtaNS 1928 Napisano Mart 19, 2013 Drug član, 2875 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Lesi se vratio kući pa malko vozan i sad. Prodajem skuterče 2007g 7303 km.Stoji u garaži nisam imao nameru da ga prodam pošto posluži ponekad.Ali pošto je saobraćajna negde netragom nestala,a nepostoji način vađenja duplikata ja da registrujem neću.Na mom imenu je i nije problem za odjavu i prevod.Pa ko oće eto ga . Gledo sam cene po netu idu od 300 pa na više ima i za manje al oni sa manjim točkovima ili po neka kanta.tako da je startna cena 300 evropskih. Prošle sezune stavljen nov gel aku.Sve radi i vozan je. Neće još neko vreme biti oglašen nigde nego samo na par foruma,posle ide na sve moguće oglašivače. 0641433382 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano Mart 19, 2013 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Samo jedno pitanje, kako se vrsi odjava ako nemas saobracajnu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1928 Napisano Mart 19, 2013 Drug član, 2875 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Odeš u MUP i nemožeš da dobiješ duplikat saobraćajne pošto taj obrazac više ne postoji.Popuniš odjavu napišeš izjavu da si izgubio saobraćajnu vratiš tablicu i dobiješ papir sa kojim posle registruješ.Tako sam bar danas u MUPu informisan.A ja neću da registrujem. Može čak i neka zamena za neki jugo ili nešto slično može i moja doplata Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1928 Napisano Mart 21, 2013 Drug član, 2875 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Otišo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...