Techa 42 Napisano Mart 18, 2013 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Kako oglas kaže......kupujem bočne kofere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Mart 19, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan http://www.kupujemprodajem.com/POLO-bocni-koferi-5112961-oglas.htm?filter_id=22120177 nashao u oglasima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Techa 42 Napisano Mart 19, 2013 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.kupujemprodajem.com/POLO-bocni-koferi-5112961-oglas.htm?filter_id=22120177 nashao u oglasima Znam za taj oglas.....zvao sam juče prodavca.....trenutno je na putu (nekoliko dana). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Techa 42 Napisano Mart 19, 2013 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Techa 42 Napisano Mart 22, 2013 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktuelno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Mart 22, 2013 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan imam ja givi, mislim da su e360 il tako nešto, jedan je siv metalik a drugi crn mat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Techa 42 Napisano Mart 22, 2013 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan imam ja givi, mislim da su e360 il tako nešto, jedan je siv metalik a drugi crn mat Da li te dobro kapiram. Isti su koferi ali različitih boja (traže farbanje)? Možeš li da okačiš koju sliku i kažeš mi cenu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Mart 23, 2013 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan jbg gužva...evo slika kofera za cenu ne znam , moram da se raspitam kako se kreću Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Techa 42 Napisano Mart 24, 2013 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan jbg gužva...evo slika kofera za cenu ne znam , moram da se raspitam kako se kreću Sve je kao što si mi rekao.....jedan crn, drugi siv.....nemaju ploču. Zainteresovan sam i sve zavisi od cene. Eto javi mi i nju pa da ''rešavamo''. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Mart 25, 2013 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan pa jedno 160eura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Techa 42 Napisano Mart 26, 2013 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan pa jedno 160eura 160 eur je za mene previše. Hvala na ponudi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Techa 42 Napisano Mart 31, 2013 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktuelno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 845 Napisano April 2, 2013 Drug član, 874 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja da ponudim isto E360 Givi kofere kupljene nove, da ne licitiramo bzv sa cenama, pusti mi pp koliko si voljan da se otvoris za tako nesto, pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Techa 42 Napisano April 3, 2013 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja da ponudim isto E360 Givi kofere kupljene nove, da ne licitiramo bzv sa cenama, pusti mi pp koliko si voljan da se otvoris za tako nesto, pozz OK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Techa 42 Napisano April 9, 2013 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktuelno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Techa 42 Napisano April 14, 2013 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...