Jump to content

Moto Zajednica

Honda CBR600f3

Recommended Posts

• U prolazu, 57 postova
  • Motocikl: Honda cbr600f 1998

Prvi i jedini vlasnik u Srbiji. Uvoz 2010 sa blokadom i 18407km, malo havarisan zato je takav izgled(nisam hteo placati farbanje ili foliranje). Registrovan na 25KW, moze da se vozi sa A2 kategorijom. Pre 5000km stavljene ngk iridium svecice, motorex 15/50 ulje i filter(menjano na oko 5500-6000km), ocisceni i sinhronizovani karburatori. Plocice i gume presle 10000km. Lanac did x ring 530 i lancanici 200km presli(stavljeni pocetkom marta), kn filter, original boss karbon top, bi-xenon svetlo + prednja led pozicija, sva 4 ista led zmigavca, alarm + dva daljinska, dva kljuca. Perfektan agregat. Registrovan do 31.05.2013, presao 33553 do sada, 1998 godište.

Slike: http://imageshack.us/g/1/10057314/

Cena: 2000€

Kontakt: 063/521007

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 57 postova

Videću još, al ostaće honda :) Znam otprilike šta bih al zavisiće od količine šarenih para.

• U prolazu, 57 postova

Aktuelno i dalje. Zaboravio sam da napisem da ima i 12V utičnicu montiranu pored kontakt brave. U principu me zanima samo kes ali ako ponudite nesto jeftinije sto mogu brze prodati i doplatu mozemo se dogovoriti.

• U prolazu, 57 postova

Odustajem. Nemam racuna da uzimam precenjene odlicne motore a kes niko ne vadi. Meni ne smeta da jos sezonu dve tri vozim ovaj motor koji "ne valja nista jer nije lepo ofarban". I ovako sam od postavljanja oglasa presao blizu 1000km a tek krecu voznje :Mina:

• Podržavam 1

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja