bundoni 3 Napisano Mart 12, 2013 U prolazu, 41 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: yamaha fazer 600, 2007 godina Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, uradio sam sic kod Bobana..sada slijedi lakiranje motora, odlučio sam se u vintage red boju..ovo je trenutna boja(majstordrži katalog boja )motor odvežen u radionu..kada budu radovi uslikat ću, pa ću postaviti na forum. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bundoni 3 Napisano Mart 12, 2013 U prolazu, 41 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: yamaha fazer 600, 2007 godina Prijavi odgovor kao problematičan Nakon toga uradit ću naljepnice, svaka preporuka je dobrodošla, jer nisam još odlučio kakve stikere da radim..naručio sam i nove ručke, stare nisu loše..ali su malo izlizane Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Mart 12, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidim sta fali motoru? Meni je ovako ekstra, mada si slikao tetrisom pa se ne vidi bas najbolje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bundoni 3 Napisano Mart 12, 2013 U prolazu, 41 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: yamaha fazer 600, 2007 godina Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidim sta fali motoru? Meni je ovako ekstra, mada si slikao tetrisom pa se ne vidi bas najbolje... xperia hd kamera, tako da nije tetris. Plastika je izblijedila, ima parnice kod nogara, kofer..itd. Sa obzirom da je prvi lak, u odličnom je stanju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...