dragan1 21 Napisano Decembar 11, 2007 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: istok Motocikl: V star 650 clasic 2006 Prijavi odgovor kao problematičan imam par pitanja: 1 da li utiče promena auspuha na motor 2 hteo bih iz luisa da uzmem par univerzalnih (onih za 60 evra) za kawasaki en 500c pa me zanima vase misljenje u vezi toga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Decembar 11, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Kako mislis na motor?Na performanse ili da li steti motoru?Sto se tice performansi neces nista dobiti, pogotovo ne na tom motoru, a nema razloga ni da steti stanju motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Decembar 11, 2007 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan ti lonci iz louisa su protocni,tako da mu ne mogu stetiti ,bice bucniji sigurno,mozda ces nesto malo dobiti na snazi,ali se svakako nece cuti kao fen za kosu....imace puniji zvuk.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 11, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan a mozda i nista nedobijes :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan1 21 Napisano Decembar 12, 2007 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: istok Motocikl: V star 650 clasic 2006 Prijavi odgovor kao problematičan mislimn samo u vezi zvuka da budu malo bolje tj da se bolju cuju mislio sam da li treba da se psle podesavaju karburatori i ostalo ne trazim ja ni snagu ni brzinu samo zvuk.. ako imate jos predloga samo recite.... hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan P. 1 Napisano Decembar 19, 2007 U prolazu, 41 postova Lokacija: Zemun, Obrenovac Motocikl: Honda CB 500, onaj najbrzi plavi Prijavi odgovor kao problematičan Mene sada zanima da li ko zna koji je princip izracunavanja koji lonac staviti na koji motor? pretpostavljam da ulogu igra kubikaza, broj obrtaja, otvori karburatora, zupcanici, konji... ako bi hteo da stavljam drugi (da bi motor predao kao macka a ne rezao kao lav) koji da stavim. Ako bi resio da mi prave sta da uzmem u obzir? Inace vozim Kawasakija KLE 500. Usput ko zna nekog jeftinog firmopisca u zemunu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan P. 1 Napisano Decembar 19, 2007 U prolazu, 41 postova Lokacija: Zemun, Obrenovac Motocikl: Honda CB 500, onaj najbrzi plavi Prijavi odgovor kao problematičan Mene sada zanima da li ko zna koji je princip izracunavanja koji lonac staviti na koji motor? pretpostavljam da ulogu igra kubikaza, broj obrtaja, otvori karburatora, zupcanici, konji... ako bi hteo da stavljam drugi (da bi motor predao kao macka a ne rezao kao lav) koji da stavim. Ako bi resio da mi prave sta da uzmem u obzir? Inace vozim Kawasakija KLE 500. Usput ko zna nekog jeftinog firmopisca u zemunu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...