radeyamaha 148 Napisano Mart 18, 2013 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: skupljen Motocikl: Honda cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan sta reci,iskreno receno radimo opasne stvari, neka nas cuva bog. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUN 348 Napisano April 11, 2013 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Nis Motocikl: SUZUKI BURGMAN 650 EXECUTIV '06 , MV AGUSTA 1000 r312 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Sretno svima , posto je sada vec i definitivno pocela sezona, i da vam se nikad ne desi ono sto se meni dogodilo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eka 48 Napisano April 12, 2013 U prolazu, 58 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan bem ti, bas si ozbiljno prosao, ali kako je moglo biti... odlicno je,pretekao si.Mislim da je jako dobro to sto si ovo iskustvo podelio sa nama.Meni licno ovakva iskustva ostaju zaista urezana i pomazu.Sto se opreme tice smatram da je uvek treba nositi,bez izuzetka, mada u tvom slucaju deluje da i nebi puno pomogla.Nadam se da si se uspesno oporavio i da ce ovaj udes ostaviti sto manje posledica. Ako imas volje napisi kako ti je sada i kakve posledice danas osecas, kao i to sta ti mislis da bi bilo drugacije da si imao opremu, i koju. Zelim ti puno sigurnih i zdravih kilometara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...