Jump to content

Moto Zajednica

HONDA NTV 650 Revere

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 378 postova

Kao sto i sam naslov kaze, na prodaju je moj ljubimac Honda NTV 650 Revere. Motor je `91 godiste i registrovan je do 24.06.2013. Od opreme ima tri kofera, xenon, i vizir koji se ne vidi na slikama, a klometraza je 34.000km. Posedujem kompletnu dokumentaciju od trenutka uvoza pa do danas. Inace, je redovno servisiran i odrzavan, i sem sminke i rada na estetici ne treba nista da se radi. Motor se prodaje zato sto sam kupio veci i na zalost je visak u garazi, tako da zamena nije u igri. Za sve ostale informacije stojim na raspolaganju, a najbolje posle 17h.

CENA: 1600e

Telefon: 062/277-697

post-7684-0-55409300-1362567968_thumb.jpg

post-7684-0-91204300-1362567985_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 291 postova
  • Motocikl: Moto Guzzi V35 custom Moto Guzzi California Jackal V11

Poznajem ovu Hondu , vozili smo se zajedno Milos i ja , ide kao vetar a trosi 3,8l / 100 km . Verujem da se tesko odvaja od nje . Znam da je razlog ljubav prema Gizziju. Ko bude kupio ovu Hondu napravice gomilu kilometara sa osmehom na licu uz redovno menjanje ulja i filtera .

• Svrati ponekad, 291 postova
  • Motocikl: Moto Guzzi V35 custom Moto Guzzi California Jackal V11

Hvala drug. U pitanju je Norge 1200 iz 2006. Nekada V35 a sada nesto malo vece :hej:

Apetiti rastu , mi sazrevamo , stizu novi motori i sve tako redom :P DOLAZI PROLECEEEEEE

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja