aca-pn 6419 Napisano Mart 3, 2013 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Auto kompletno ispravan, bez i jednog dela za zamenu u najavi. Letos ugradjen i atestiran gas (tocak boca), stavljeni novi diskovi i plocice. Pocetkom zime stavljene nove gume Wintera, svecice, uradjen i regliran trap. Registrovan do jula 2013. Masina odlicna, ne trosi ulje i ne duva. Razlog prodaje - auto je konzerva na tockovima (ne moj konkretno, nego uopste punto). Kupio sam ga pocetkom leta, kompletno sredio, ali nikako ne mogu da se naviknem na njega, jer sam ranije vozio auto iz vise klase. Ali da malo trosi i da su delovi jeftini to stoji, na plinu voznja jeftinija nego na motoru Cena: 1400e kontakt tel: 064 255 96 26 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 3, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan kako te nije sramota da stavis skoro istu cenu kao onaj zmaj reno 5 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1645 Napisano Mart 3, 2013 Drug član, 1711 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da se menjamo ako moze da izdrzi put do Grcke, a ako mi punto stane negde zovem te da dodjes da ga stavimo u gepek))). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6419 Napisano Mart 3, 2013 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Sramota me, al sta cu, planiram da ga prodam, a ne samo da ga oglasavam Da se menjamo ako moze da izdrzi put do Grcke, a ako mi punto stane negde zovem te da dodjes da ga stavimo u gepek))). Moze da se manjamo za pare, garantujem da izdrzava put do Norveske, ne do Grcke Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6419 Napisano Mart 18, 2013 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14424 Napisano Mart 19, 2013 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan kako si na ranac uspeo da uglavis motor i tockove, da li si radio atest? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6419 Napisano Mart 19, 2013 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam vec montiran ranac sa tockovima, ne znam kako su uspeli to da izvedu, al moz' se prevezes a da ne pokisnes Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6419 Napisano Mart 31, 2013 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan nova cena 1350e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6419 Napisano April 5, 2013 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan prodat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...