spop 3 Napisano Decembar 10, 2007 U prolazu, 68 postova Lokacija: Smederevska Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto napisah , Moto Klub FREE RIDERS S.Palanka u subotu 15.12.2007. organizuje moto zurku u gradskoj pivnici Rojal, ziva muzika, pivo i sve ostalo. Poziv svima, ko god dos`o dobro dos`o. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Decembar 10, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Daj malo opsirniji program, mislim ko svira od zive muzike i tako to! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spop 3 Napisano Decembar 11, 2007 U prolazu, 68 postova Lokacija: Smederevska Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Svira Vatrena voda iz Panceva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Decembar 11, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Svira Vatrena voda iz Panceva Onda nista... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spop 3 Napisano Decembar 12, 2007 U prolazu, 68 postova Lokacija: Smederevska Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Svira Vatrena voda iz Panceva Onda nista... Pa .ebi ga da dovedemo Stounse onda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Decembar 12, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Svira Vatrena voda iz Panceva Onda nista... Pa .ebi ga da dovedemo Stounse onda Vidis to ne bi bilo lose ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Decembar 12, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Svira Vatrena voda iz Panceva Onda nista... Pa .ebi ga da dovedemo Stounse onda Braaate, dolaze Stonsi u Palanku...vidimo se ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Decembar 12, 2007 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan *ebga najavili sneg za vikend :-[ inace bi navratio makar na jedno pivce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 12, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan *ebga najavili sneg za vikend :-[ pa dodji kolima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Decembar 12, 2007 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan na popravci su vec par dana,jebga ako uspem nesto da uradim dolazim 100%,imam tu drugara iz vojske pa bi smo dosli zajedno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Decembar 12, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Al` nije fora doci kolima! Ako dodjem, dolazim motorom, sneg do 30cm se tolerise ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spop 3 Napisano Decembar 14, 2007 U prolazu, 68 postova Lokacija: Smederevska Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Sneg je trenutno 3,5 cm Moze i kolima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Decembar 14, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan U koliko sati pocinje zurka? To ne zna niko?!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spop 3 Napisano Decembar 15, 2007 U prolazu, 68 postova Lokacija: Smederevska Palanka Prijavi odgovor kao problematičan 20 h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Decembar 15, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko hoce da ide, a iz Beograda je, ili Mladenovca (posto idemo preko Mladenovca,) neka mi se javi, ima jos mesta u kolima ;D 064-207-4-993 Polazak sa Zvezdare, sa cvetka, plavi most (ko ima, moze i hoce nek` plati ;D ), pa dalje do Smederevske Palanke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 15, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan blago vama,,meni blizu a grip me ubi,,,,nama sansi da dodjem e bas steta,,,ko sve sa foruma ide??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Decembar 15, 2007 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Dolazi nas nekoliko sa Rajom iz Mladenovca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 126 Napisano Decembar 15, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Dolazi nas nekoliko sa Rajom iz Mladenovca. Znaci, Raja vodi obdaniste na alko zuraju ;D ;D ;D !! Vidimo se,placam turu,sutra mi rodjendan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Decembar 15, 2007 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Pa, srecan rodjendan. Ok, nema problema, ja i dzo smo se odavno dogovarali da idemo, samo nismo znali kako i sta. Neki ce kod Raje u kola a neki u drugi auto, jos cemo da vidimo ko ce da vozi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Decembar 15, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Zna li ko gde se nalazi ta gradska pivnica, skrece li se negde, ili je na glavnom putu. Mi dolazimo iz pravca Mladenovca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Decembar 15, 2007 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Nije nemoguce i ja da svratim veceras ali imam zakazan neki drift pa ono, ako budem stigao svraticu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...