Peki 1215 Napisano Decembar 10, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Iliti....kako da napraviš da nešto prelepo izgleda još malkice bolje Brat al na 4 točka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GHOST RIDER 0 Napisano Decembar 10, 2007 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan bas je je*acki...onaj ducati...svidja mi se,samo bi mi bilo zao da fabricku boju sjebem....farbajuci ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Decembar 10, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan bas je je*acki...onaj ducati...svidja mi se,samo bi mi bilo zao da fabricku boju sjebem....farbajuci ga Kupiš 2 kom. i rešiš problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2130 Napisano Decembar 10, 2007 Skuteras, 3716 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta ti je yrebalo da mu ovo radis? ;D Meni ovo izgleda odlicno,bas trkacki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Decembar 10, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ljubitelj 1098-ice ali ovaj je prelep...Cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Decembar 10, 2007 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Ma super izgleda! Kad ce James Bond da provoza neki bike!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni-Sasa 0 Napisano Decembar 10, 2007 U prolazu, 11 postova Lokacija: ITALIJA(LESKOVAC-PIACENZA) Prijavi odgovor kao problematičan Peki"BOMBA" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Decembar 10, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Peki"BOMBA" Iskren da budem je se nesto i ne secem na v2 agregate iz Bolonje ali ovo je vrh vrhova 8) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Decembar 10, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa su oba brata... i dukac i lancia... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Decembar 11, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan ja izgleda da sam blesav... ali ja bi ipak Deltu... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Decembar 11, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Pa pravo da ti kazem Wulfy a da me ne istraju sa foruma zbog ove izjave ali i ja bi ipak HF integrale ja izgleda da sam blesav... ali ja bi ipak Deltu... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srka 2 Napisano Decembar 11, 2007 In memoriam, 87 postova Lokacija: Novi Sad-Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj ovo mozes da vozis samo ako si pre toga sunuo bocu martinija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Decembar 11, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Pa pravo da ti kazem Wulfy a da me ne istraju sa foruma zbog ove izjave ali i ja bi ipak HF integrale ja izgleda da sam blesav... ali ja bi ipak Deltu... ;D Pa sad ako moram da biram...uzeo bih i ja integralku. Ima 4 vrata pa se lakše putuje sa detetom, imaš gepek kad ideš na pijac, postoji opcija i za kuku a zbog snega i neraščišćenih ulica 4x4 ti je od koristi.... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Decembar 11, 2007 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Xtra, xtra, xtra... Bravo, Peki. Ova Lancia je u svoje vrijeme bila kraljica na relijima i to je stvarno bio auto za pozeljeti. Jedno vrijeme je gore vise Slavija bila parkirana jedna "odomaćena" verzija HF Integrale i svaki put kad sam prošao kraj nje srce mi začukalo mao brže... Ekstra autić... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1969 Napisano Decembar 12, 2007 Vlasnik sajta, 5376 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Uh ja da imam tu cast da biram, uzeo bih Ducati bez razmisljanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Decembar 12, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih uzeo martini,kojeg pije neka slatka plavusica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Decembar 12, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih uzeo martini,kojeg pije neka slatka plavusica Tebe izgleda jos nije popustilo od vikenda :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Decembar 12, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sta se ti javljas,niti imas martini niti si plavusica,mada imas gulas ,sorry za off Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni-Sasa 0 Napisano Decembar 12, 2007 U prolazu, 11 postova Lokacija: ITALIJA(LESKOVAC-PIACENZA) Prijavi odgovor kao problematičan Peki bio sam u nedelji u Bologni iskreno da ti kazem zaljubljen sam u moju YAMAHU i kazem da joj nema premca ali DUCATI je napravio tako lepu festu itako lep motor a ujedno i ceni mnogo zaljubljenike u njiove ezemplare da cu mozdasledece godine uzeti 1098,ali josuvek na razmisljanju. YAMAHA-DUCATI. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic 9 Napisano Decembar 14, 2007 U prolazu, 91 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi uzeo i jedno i drugo pa da vidis belaja na ulicama stvarno preterano izgleda i auto i motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...