Blackline 0 Napisano Februar 27, 2013 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako red nalaže, a i moj osećaj za pristojnost, predstavljam se forumašima i želim sretnu i zdravu vožnju svima! Zovem se Neba, iz NSa sam, pripadam grupi Easy Rider-a i želim da delim sa vama svoju ljubav prema vožnji, a i ostalim lepotama života. Sretno svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kola 594 Napisano Februar 27, 2013 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: BMW R1250 GS Rallye 21 - ex: 2020 NC750x-penzionisan, CMX500-penzionisan, Suzuki gsx750F - penzionisan Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Neba i dobrodosao! Sta lijepo vozis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackline 0 Napisano Februar 27, 2013 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Kola, isplanirao sam voziti Harley Softail model ove godine Čeka se lepo vreme i početak sezone! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kola 594 Napisano Februar 27, 2013 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: BMW R1250 GS Rallye 21 - ex: 2020 NC750x-penzionisan, CMX500-penzionisan, Suzuki gsx750F - penzionisan Prijavi odgovor kao problematičan Oooo, pa super druze :-) Ja cesto vizim malog viraga 535 od prijatelja, i odmor je pravi u odnosu na mog suzukija :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackline 0 Napisano Februar 27, 2013 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Verujem, mnogo dobar osećaj lagane vožnje i gomilanja kilometara na tom i sličnom motoru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kola 594 Napisano Februar 28, 2013 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: BMW R1250 GS Rallye 21 - ex: 2020 NC750x-penzionisan, CMX500-penzionisan, Suzuki gsx750F - penzionisan Prijavi odgovor kao problematičan Opustajuce u svakom slucaju, ljubitelj sam laganije voznje, vozim motor jer ja u tome uzivam a ne da zujim okolo ko blesav :-) zato i prodajem zujalicu, a trazim endura ili chopera :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...