Marko1995 892 Napisano Februar 27, 2013 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan E ovako... ja već duže vreme pratim ovaj forum, pratim putopise, koji su mi jako zanimljivi, skoro sam se registrovao al nikako da se predstavim.Zovem se Marko, živim u Žablju (okolini Novog Sada)...motor nemam (ustvari imam zoljicu koju vozim jos iz ranih dana osnovne škole) .Idem 3. razred gimnazije, imam 17 godina, A1 kategoriju (čekam A2 ) pa ako bude para i sreće da ubedim moje možda i kupim nešto...Inače obožavam enduro i tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kola 592 Napisano Februar 27, 2013 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: BMW R1250 GS Rallye 21 - ex: 2020 NC750x-penzionisan, CMX500-penzionisan, Suzuki gsx750F - penzionisan Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Marko! samo polako, skupi pare, pa u potragu za enduracom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...