nemo 3165 Napisano April 22, 2013 Drug član, 1065 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Onda nam ostaje da cekamo skandinavija 2013 Ako ko, onda ja jedva čekam. Pripreme su u toku, dopunjujem spisak opreme iz 2009 godine, ponešto izbacujem iz njega. Ovaj put idemo dvoje pa će biti manje prostora za hranu i poneku sitnicu koju sam tada uzeo kao rezervu, za svaki slučaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Mart 30, 2014 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican putopis, tek sam ga sada procitala, s obzirom da planiram u Alpe. Pozdrav za vozaca i suvozacicu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3094 Napisano Februar 6, 2016 Samo nek je neki cirkus, 792 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Nemo, šta reći? Odlično u svakom pogledu. Ova tura ti je među ostalim bila i u stilu "Kapučino Route" pa je pisala žena. Druga tura nek ti bude "Pivo Route" pa zbog nas ovde nećeš morati mnogo da pišeš nego će slike biti sasvim dovoljne. Uštedećeš mnogo vremena sa prevodima Jedino me interesuje, zašto si kasnije prešao sa Švabe na Austrianca. (Možda si se oko toga raspisao u kojoj drugoj temi, pa ne zameri što pitam ovde ) Pozdrav i javi se kad budeš u komšiluku. Ćale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dtesic 374 Napisano Mart 23, 2021 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: kavasaki kle, BMW K 1200RS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...