quasaar 1027 Napisano Decembar 9, 2007 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan E pa da se malo hvalim!!! Sinoc je u moje dvoriste stigao Transalp!!! Evo malo generalija: Honda Transalp XL600V godiste 1989 uvezena iz italije pre 10-ak dana, sto znaci da sam ovde ja prvi vlasnik kilometraza 47444 platio sam 1500eur na ime bez registracije Inace pazario sam u Backoj Topoli u moto-bike. Moja ideja je bila da motor dovezem kuci sa Josephovom tablicom i saobracajnom, ali je g-din uvoznik bio ljubazan, odvojio je 3 sata svog vremena i doneo mi motor na prikolici do Temerina bez ikakve naknade, t.j. platio sam mu gorivo, popili smo pice, malo popricali,... Pa evo i nekoliko slika. Motor je vec prljav posto smo ga danas testirali a vreme nije bas najlepse. Mada, verovatno, slika gde je sveze ispoliran nikada nece ni biti. Pre slika samo jedno pitanje upuceno Najzliju: KAD ME VODIS U SUMU!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Decembar 9, 2007 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan E pa cestitam, zelim ti mnogo predjenih kilometara i sto bi Gordan reko "samo vas gledam". Bice to odlicna sekta al za plasenje dece na ulici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Decembar 9, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam i srecan put! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Decembar 9, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Srecno i uzivaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Decembar 9, 2007 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke! Lepa masina i da te lepo sluzi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Decembar 9, 2007 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Transalp sekta na pomolu.. Cestitam,puno bezbednih kilometara i uzivanja s novom masinom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Decembar 9, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Оу јес.... Велкам ту д ендуро врлд! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2034 Napisano Decembar 9, 2007 Teoreticar ..., 12116 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Srecno Davore! Imas kod Jozefa CD sa detaljnjim Service Manualom za Transalp 600. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Decembar 9, 2007 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Bas lep motor ! Sa srecom je vozio ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Decembar 9, 2007 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan E pa nek ti je sa srecom i da te dugo sluzi! Sve nas je vise transalpera wwwoooohhhhoooo!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6490 Napisano Decembar 9, 2007 Enduraš, 6430 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Lele sta nas jeeee Da te dugo i srecno sluzi ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
buca 46 Napisano Decembar 9, 2007 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Pancevo - Bliski Istok Motocikl: Yamaha XVS 650 classic Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno se radujem tvom novom motoru. Znam sasvim sigurno da ce biti dugo i valjano koriscen. Neka je srecno!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 9, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan lepo lepo,, motorce ,da se puno vozis, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Decembar 9, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Naculo se nesto ovih dana... sad je valjda i zvanicno Neka je u zdravlje!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Decembar 9, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan alo sektasi imam novu prednju gumu za obuvanje prednjeg tocka Danas se i moj Bandza ponovio u isti motor, kupio ga u Nemackoj!!! Aj pa se siti navozajte. Zaboravih da kazem da i otac Branislav (Misionar na BJB) voza moj transalp tj kupio od mene!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Decembar 9, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Hmmmm...jeste da je enduro al barem je honda... p.s. Jesi li prodao suzanu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter84 17 Napisano Decembar 9, 2007 U prolazu, 92 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast!!! Pa da te lepo sluzi!!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Decembar 9, 2007 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Hmmmm...jeste da je enduro al barem je honda... p.s. Jesi li prodao suzanu? Nisam jos prodao ali je prodajem. Trenutno radim zamenu ulja, filtera, novi retrovizori,... Imas interesenta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 216 Napisano Decembar 9, 2007 Drug član, 1194 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Prvo, blago tom motoru jer će da obilazi više sveta nego što će mnogi videti. Drugo, vodim te u šumu čim malo pojedeš gume. ;D Svaka čast, sa srećom! najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Decembar 10, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Oho ho, pa vi to na istim motorima sledece godine ka sjeveru ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Decembar 10, 2007 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Oho ho, pa vi to na istim motorima sledece godine ka sjeveru ;D jos da preobratimo i ostatak ekipe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladas 192 Napisano Decembar 10, 2007 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! i ja razmisljam o preobracanju vec neko vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 10, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ja se prodruzujem cestitkama, da te sluzi u zdravlju i veselju mnogo kilometara... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Decembar 10, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na novom ljubimcu. Da te vjerno i dugo sluzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lomnica_city 12 Napisano Decembar 10, 2007 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke kolega,da ti traje dugo i puno bezbriznih kilometara ti zelim,sad nas ima ihahaaaaaaa,a ti joska moras da pozuris malo,vidis da se ceo Temerin Transalp-ovao! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...