novisad 9 Napisano Februar 23, 2013 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSX750F Prijavi odgovor kao problematičan imam suzuki gsx750f 1993.g. i na njemu imam izduvnu granu 4u2 pa me interesuje koja i od kojeg tipa motora odgovara izduvna grana 4u1.unapred hvala.pozzz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanh 142 Napisano Februar 23, 2013 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo verovatno od svih uljara,dakle gsxr 750,gsxr 1100,noviji model gsxf 750,banditi. A moze i dobar majstor da ti prepravi tvoj sistem u 4 u 1,da ne moras kupovati druge grane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
probiker 15 Napisano Februar 23, 2013 U prolazu, 66 postova Motocikl: cbr 900 rr Prijavi odgovor kao problematičan Nekada sam vozio taj tip motora,R i F i tu postoje dva tipa agregata 748 i 749 obicno u F 749 i nisu iste grane a mislim da i karteri nisu isti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanh 142 Napisano Februar 23, 2013 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje mu da otera kod majstora,da se prepravi u 4 u 1 i mirna glava,nego da kupuje grane i da razmislja hoce li moci namontirati od kartera ili ne...kod mene lepo prepravljeno 4 u 1 iako je fabricki 4 u 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...