velimirjevtic 470 Napisano Februar 20, 2013 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege, kupio bih zadnju gumu po mogucnosti polovnu u dobrom stanju posto je ova moja celava k'o jaje a nisam preterano cest i zahtevan vozac pa da ne kupujem novu Elem potreba mi je guma sledecih dimenzija 140 ili 150/90-15, bas ovih "15" mi pravi problem, izgleda nije nesto popularna mera po mogucnosti tubeless ali i ne mora. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rači 9 Napisano Mart 19, 2013 U prolazu, 22 postova Lokacija: Inđija Motocikl: GSXR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege, kupio bih zadnju gumu po mogucnosti polovnu u dobrom stanju posto je ova moja celava k'o jaje a nisam preterano cest i zahtevan vozac pa da ne kupujem novu Elem potreba mi je guma sledecih dimenzija 140 ili 150/90-15, bas ovih "15" mi pravi problem, izgleda nije nesto popularna mera po mogucnosti tubeless ali i ne mora. Hvala! Michelin Commander II 140/90/15 135e 150/90/15 150e pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 166 Napisano Mart 19, 2013 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan imam ja jednu 15, ali ne znam da li je 140 ili uza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Mart 19, 2013 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Kupuj novu, ne zezaj se, nisu to bačene pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...