mikica 8 Napisano Decembar 8, 2007 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan E doslo je vreme da se sedne na masinu sa cetiri cilindra LM pazario sam YAMAHU xj600 ,juce sam je oterao za sremsku mitrovicu na farbanje i malu preradu posto je prilicno ofucana dosla kod mene ,predhodni vlasnik ju je malo zapustio ali ko se seca mojih postova o prepravci mz a predpostavlja kakva ce biti kada je sredim,a bome i videcete je iduce sezone!!! Ovu sam skoro preskocio ali za iducu se pripremam punom parom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8866 Napisano Decembar 8, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3215 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan sve cestitke, evo imam i ja jednu udvoristu, nije moja, ali je vozikam po malo. Gde si ti nestao covece? kada cemo da zalijemo novu masinu? Imas neku sliku, ubaci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Decembar 8, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan pa što u off topic? mislio sam da si nabavio neke firange pa se hvališ. ;D baci to u motore. neka je sa srećom i da te služi bez problema! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Decembar 8, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Mikice! Da ti je sa srecom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 8, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa jos da vidimo kako izgleda posle farbanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 96 Napisano Decembar 8, 2007 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Sa srećom kupovina, moj drugar je vozi već dve sezone i jako je zadovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vudu 6 Napisano Decembar 8, 2007 U prolazu, 96 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Sa srecom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Decembar 9, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Mikice! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 227 Napisano Decembar 9, 2007 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Jel Diversion? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Decembar 9, 2007 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! Da se lepo druzite:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 215 Napisano Decembar 9, 2007 Drug član, 1194 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Mikice, u zdravlju da je voziš. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Decembar 10, 2007 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica 8 Napisano Decembar 11, 2007 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan E hvala narode, nije diverzija nemam sliku pri ruci ali okacicu je ovih dana! A konacan izgled bi trebalo da poprimi cim se majstor Cidilko (farbar...) otrezni , covek je postao tata pre neki dan pa ga razumem... :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Decembar 11, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor!Cestitam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Decembar 11, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Srecno prijatelju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Decembar 14, 2007 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam kolega! XJ zakon a koje je godiste, novija ili starija? evo moje lepotice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Decembar 14, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, lepo...samo, sta je sa sliokama ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1204 Napisano Decembar 14, 2007 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...