ocd 2 Napisano Februar 19, 2013 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre par dana sam poceo projekat farbanja GS500E. Nisam bio presrecan plavom bojom i belim felnama, pa sam odlucio da ga ucrnim. Ideja ja da se plastika i rezervoar odrade u crnu visokog sjaja, ram u tamno sivu mat, a felne u crnu mat. Dugo sam razmisljao o crno-zlatnoj kombinaciji, al sam ipak odlucio da ne experimentisem. Ovo je pocetak... rastavljanje i grubo smirglanje... Trudicu se da uploadujem slike redovno. Iako nemam puno slobodnog vremena za ovaj projekat, nadam se da ce u Martu biti sve gotovo. Od ostalih stvari treba zamenuti kozu na sedistu, retrovizore, rucice kvacila i kocnice i rucke. Da li neko ima iskustva sa ovom eko kozom za sedista ili neki drugi predlog? http://www.ryumotors...spx?idOpreme=40 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Februar 19, 2013 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Moram ti reci da mi se ne svidja za pocetak izbor boja, sve je tamo, crna, tamno siva, mat crna... I ako ostajes pri tim bojama ja bih i felne kao i rezervoar u sjajnu. Uz crnu ti se slaze lepo crvena, razmisli o nekim detaljima, ja bih na prednjem braniku (i mozda jos negde) uradio u airbrush-u one kockice kao na zastavi "race flag" i to crvene ali blago prozirne...i jos posle crvene trakice na felnama i razbio si monotoniju...A ram bi pre u grafitno sivu...To su ti moji predlozi...Jer ovako kako si planrao da radis, to su kao 3 razlicite boje a u stvari iste A sto se tice sedista, ne znam nista o toj eko kozi ali to mogu reci jedno sto se tice sedista - Boban zemun - potrazi po forumu... Srecni radovi ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Februar 19, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da ce eko koza da se usija na suncu i neces moci da sednes. PS. Bolje sto ce da bude ceo crn i jedva cekam da vidim kako ce da ispadne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ocd 2 Napisano Februar 19, 2013 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan @ Golub Vidis, slicno sam razmisljao o crvenoj kada sam u photoshopu preradjivao jedan crveni u crni da vidim kako ce izgledati pa mi je slucajno ostalo crvene. Al ipak cu da uradim samo trakice na felnama i to je to. Mozda si u pravu za sjajne felne. @Ducatista Tesko da ce bilo koji materijal ostati hladan na suncu kad je crn. Sta drugo predlazes ako ne eko kozu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Februar 19, 2013 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan mali je to motor,a crnom,to jest tamnom bojom ces ga jos vise smanjiti. druga stvar je sto se mat boja jako tesko odrzava,a pogotovo felne,uvek ce ti biti prljav i u masnicama od pranja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kwiss 264 Napisano Februar 19, 2013 Svrati ponekad, 290 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Honda cb750k -- cbx 125 f -- yamaha xv 1900 star raider Prijavi odgovor kao problematičan mali je to motor,a crnom,to jest tamnom bojom ces ga jos vise smanjiti. druga stvar je sto se mat boja jako tesko odrzava,a pogotovo felne,uvek ce ti biti prljav i u masnicama od pranja Uzemi reč... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4244 Napisano Februar 19, 2013 motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan A da ga prelepis karbon folijama? I to imas u vise boja,lako je za odrzavanje,izgleda extra i brzo se odradi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ocd 2 Napisano Februar 20, 2013 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zao bi mi bilo lepiti folije kad prvi komsija ima komoru i godine iskustva sa farbanjem A to da li ce izgledati manje ili ne sa crnom i nije bitno, bitno je da se meni svidja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Februar 20, 2013 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Znaci definitivno ce biti crn? Ja bi ipak uzeo u razmatranje neku od fabrickih varijanti... Mozda nesto ovako? Taj stariji model nije radjen u skroz crnoj varijatni, mislim da je ovo najtamnija varijanta...ako se ne varam.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ocd 2 Napisano Februar 20, 2013 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam dosta fabrickih shema, al sam ipak odradio u photoshopu kako planiram da izgleda (znam da je taj model noviji) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spori 63 Napisano Februar 20, 2013 U prolazu, 94 postova Lokacija: bg Motocikl: R1150GS, DR650SE, RM85L Prijavi odgovor kao problematičan Znaci definitivno ce biti crn? Ja bi ipak uzeo u razmatranje neku od fabrickih varijanti... Mozda nesto ovako? Taj stariji model nije radjen u skroz crnoj varijatni, mislim da je ovo najtamnija varijanta...ako se ne varam.. Prvi je , nice&clean! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Februar 20, 2013 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Lepa su mi sva tri..... Ali mislim da ce biti nezgodno uklopiti sare sa novijeg tipa na stari.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Februar 20, 2013 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam dosta fabrickih shema, al sam ipak odradio u photoshopu kako planiram da izgleda (znam da je taj model noviji) Uh bre...ovo ce da bude bas "DARK" varijanta...zanimljivo...samo bi u tom slucaju gledao da bude sto mracniji...sve sto je moguce zacrni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ocd 2 Napisano Februar 20, 2013 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam dosta fabrickih shema, al sam ipak odradio u photoshopu kako planiram da izgleda (znam da je taj model noviji) Uh bre...ovo ce da bude bas "DARK" varijanta...zanimljivo...samo bi u tom slucaju gledao da bude sto mracniji...sve sto je moguce zacrni... Hahaha, vala bash, bice toliko crno da se plasim da necu znati na koju stranu da sednem Sto se tice sara mislio sam da odradim samo SUZUKI logo na rezervoar, al jos nisam siguran da li da radim samo S ili da ispisem ceo naziv. To cu raditi sa folijom pre zavrsnog lakiranja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Februar 20, 2013 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan E, ali bez sale sam rekao da ga onda zamracis skroz.... Ovaj deo kod fuzastera, gornji i donji trougao, nosac fara...sve sto moze...to mozes odraditi folijom... Bio bi bas opasan... Probaj u Photoshopu to sa rezervoarom....nemam ideju sta bi bolje bilo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ocd 2 Napisano Februar 20, 2013 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan E, ali bez sale sam rekao da ga onda zamracis skroz.... Ovaj deo kod fuzastera, gornji i donji trougao, nosac fara...sve sto moze...to mozes odraditi folijom... Bio bi bas opasan... Probaj u Photoshopu to sa rezervoarom....nemam ideju sta bi bolje bilo.... U pravu si, malo cu jos da se poigram u photoshopu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ocd 2 Napisano Februar 22, 2013 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Juce smo bacili spric na rezervoar i plastiku. Kratki smo sa slobodnim vremenom ovih dana pa se malo oduzilo, al i ovaj sneg nam ne uliva nadu o voznji u skorije vreme. Sledeci korak je farbanje, a ja se jos razmisljam o konacnoj kombinaciji. Za sada je aktuelna i varijanta sa grafitno sivim ramom - sjaj, a ostalo crno - sjaj. Moram reci da mi se ta ideja svidja vise od komplet crnog motora. Videcemo sta ce ispasti na kraju, moram skociti do farbare i izabrati boje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Februar 22, 2013 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Da..moze i ta varijanta....ali neki delovi moraju da idu u mat crno...obavezno... Ali je to mozda bolje naknadno uraditi folijom.... Hmmm..jedva cekam da vidim kako ce ispasti makina.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Februar 22, 2013 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Hehe....cak i ovaj spric izgleda extra, samo da se prelakira... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ocd 2 Napisano Februar 22, 2013 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga jos jedan photoshop. Sta mislite o auspuhu i vilama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 121 Napisano Februar 22, 2013 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan ajde uradi da bude ceo mat.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ocd 2 Napisano Februar 22, 2013 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uh sad... mislio sam da ako vec radim dve boje (crnu i sivu) da bude ceo sjajan. Koristicu onu boju sa visokim sjajem, bem li ga kako se zove, al kad pogledas blize vide se one sitne sljokice ili sta vec. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Februar 22, 2013 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Super je ova poslednja slika....samo jos donji trougao i nosac fara u mat crno... A oplata auspuha u crnu karbon foliju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ocd 2 Napisano Februar 23, 2013 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam bash gledao tu foliju na kupujem prodajem. Nije losa ideja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Februar 23, 2013 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Ma da bre...1 x 1, 27 valjda kosta oko 1000 din... Samo sto tebi ne treba toliko... kupis lepo pola metra za oko 500 din...mislim da je to najmanje sto prodaju...i opet ce ti ostati.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...