rs50 3 Napisano Decembar 8, 2007 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan vlasnik sam aprilie rs 125 rotax 122 agregat i zanima me ako neko moze da mi pomogne gde bi mogao da nadjem delove za agregat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 8, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa bar danas mozes svuda da ih nadjes,zovni saleta iz trstenika nacice ti on, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rs50 3 Napisano Decembar 8, 2007 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mozes li mi dati neki broj na koji mogu dobiti Saleta,trebaju mi novi delovi....plasticni zupcanici,klip,set dihtunga za ceo motor.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rs50 3 Napisano Decembar 8, 2007 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hvala na pomoci probacu kod Saleta da vidim da li nesto moze da nadje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 8, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan nema na cemu,,sale je ok.,.,., Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Decembar 9, 2007 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja nesto dihtunga, dva klipa i brdo karika od 123, ako te zanima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rs50 3 Napisano Decembar 9, 2007 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan novi klipovi ili polovni koje dimenzije imas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Decembar 9, 2007 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Polovni, bili na 54.02, i jedno 5-6 karika, pa uzmes koje ti odgovaraju. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rs50 3 Napisano Decembar 9, 2007 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ma gledam novo sad sam ga rasturio pa da ga uradim kako treba al u svakom slucaju hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...