Jump to content

Moto Zajednica

E SAD JE PREVISE

Recommended Posts

• U prolazu, 96 postova

Tema o VAM-u, a pogotovo MAS-u je toliko od fundamentalnog znacaja za bajkersku scenu,da prevazilazi licno misljenje cak i onih koji sebi daju za pravo da se postavljaju iznad toga! >:(

Zato zakljucavanje tema o tom pitanju nema nikakvog smisla,osim sto pokazuje koliko nema "filinga" za ono sto je bitno ???

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• www.markone-pegaz.rs, 2426 postova
  • Motocikl: Napokon... BMW R1150GS!

Može li sada polako i smireno...

O čemu se radi? Očigledno mi je nešto promaklo?

Čega je previše, ko se postavio iznad, a ko je "umišljena banda seronja"?

Zar ne može to drugačije da se reši među nama (vama)?!

Da li je stvarno potrebno toliko emocija?!

Ajde ljudi da rešimo stvar?

• Vlasnik sajta, 5373 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Tema o VAM-u je zakljucana zato sto su krenula medjusobna napusavanja. Jel zelite da se tema otvori da biste dalje mogli da se napusavate? Covek je otvorio temu o toj asocijaciji, krenula su prozivanja i negativni komentari i neko od urednika je procenio da ce doci do veceg konflikta i zakljucao je temu. Ja tu odluku urednika podrzavam, sta god vi rekli. Da je steta, steta je.

• Svrati ponekad, 145 postova
  • Motocikl: Suzuki V STROM 1000

VAM bi po meni trebao da deluje i da radi u dogovoru sa MAS-om.nema razloga za prepucavanje ako VAM radi u nasu korist!na MAS-u je da prihvati pomoc i sugestije koje bi eventualno ovaj drugi uputio.nema razloga  da ni ovaj prv(VAM)i ne prihvati sugestije ovih drugih(MAS).Dajte da se organizujemo bilo kako ,ovako bez ASOCIJACIJE NE IDE!klub je klub,ali ,moje misljenje je da ovakve asocijacije mogu samo da nam pomognu!Moju podrsku ima bilo koja asocijacija kojja pokaze bilo kakve rezultate!

• Drug član, 1520 postova
  • Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640

Tema je zaključana, a da onaj ko je pokrenuo nije stigao da odgovori na postavljena mu pitanja.

Ako je već bilo napušavanja onda je te poruke trebalo brisati, a ne zaključavati temu.

Ajde bar sad neka neko odgovri šta je to VAM, da li deluje u okviru MAS i na koji način.

Iz odgovora će se videti da li su u pitanju podele, nečija finansijska dobit ili šta već.

• Vlasnik sajta, 5373 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Ok, konstruktivna diskusija je prava stvar, slazem se potpuno. Otkljucavam VAM temu, ali upozoravam sve da necemo tolerisati neprimerene postove.

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja