dragan66 126 Napisano Februar 16, 2013 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan [Prodajem dva Samsung telefona... Samsung Galaxy Y S5360, telefon je zakljucan za Vip,ima garanciju do Decembra ove godine, uz njega se dobija i memorijska kartica od 1 giga..A evo par slika. Telefon je nosila veštica sa dugim noktima ,tako da ima par ogrebotina na prednjem panelu , cena je 25 evra,,,telefon je potpuno ispravan, i sve probe su dozvoljene... Samsung FIT otklucan za sve mreže , uz njega se dobija mem.karica od 2 giga,, imam negde i kutiju i papire od njega ali još uvek nisam našao...za sad ide ovako kao na slikama Telefon sam nosio kao drugi,,,a kupljen je u junu prošle godine...vidljivi tragovi korišćenja, ispravan i cena je 40 evra, Tel.0652102966 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Februar 16, 2013 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan Fit je otišao...ostaje samo Y Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
juzni.ts2000 86 Napisano Februar 17, 2013 BMWbmwBMWbmw, 90 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo bih ja ovaj Y i na Medaku sam. 062/8026-011 Juzni Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...