Biker Q 1657 Napisano Februar 15, 2013 Drug član, 1714 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za prvu pomoc prilikom pucanja creva, cevi, hladnjaka, posude za antifriz itd, mozda cak i neceg drugog kao prva pomoc moze da posluzi super lepak i soda bikarbona... Ja isprobao nisam ali sam vec od dvojice majstora cuo da je vrlo efikasna stvar na putu, cak i za lose ociscena ili vlazna mesta. Postupak je prost i izgleda odprilike ovako, sipas super lepak preko pukotine i sipas sodu bikarbonu i to se odmah skameni, oduvas visak sode pa sve ponovis moze i nekoliko puta ako treba. Ja kazem nisam probao ali sam pricao sa nekima koji jesu i kazu da drzi ekstra cak i kao trajnije resenje a ne samo privremeno dok dodjes kuci. Neko mi cak rece da je efikasnije da prvo posipas sodu, kao i da uopste nije bitan kvalitet lepka jer sa svakim operacija uspe. Mozda je ovo totalna fora ali je ulagfanje od 50/100din i ne zauzima nikakav prostor pa cu ja ovo uvrstiti u opremu... 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidik 246 Napisano Februar 15, 2013 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan Provereno, funkcionise i zavrsava posao i u drugim situacijama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Februar 15, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Neki moji poznanici su tako lepili plastike motornih testera i kazu da super drzi,ja licno nisam probao ovu metodu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Februar 15, 2013 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno, i veoma korisno + od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2436 Napisano Februar 17, 2013 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Radi odlično za mnoge stvari. Čak i creva-cevčice izložene benzinu tako zakrpljene izdrže mesecima pre nego što ponovo "propiške". Takođe, plastike mogu tako da se zalepe (i to one vrste kod kojih super lepak kad je sam neće da se veže). Sve to provereno u praksi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Februar 17, 2013 Drug član, 1714 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znaci radi, napisao sam iako nisam imao iskustva sa tim ali reko mozda posluzi nekome pa da razglasim... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Februar 17, 2013 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neki video klip o ovome? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorannn 14 Napisano Februar 24, 2013 U prolazu, 24 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ja nemam video...... ali pozdravljam temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djiha 35 Napisano Februar 24, 2013 , 89 postova Lokacija: Šabac Motocikl: XRV 750 RD-04 & KTM 625SXC Prijavi odgovor kao problematičan evo ga da vas ne zbuni "baking soda" jeste soda bikarbona ili ti "sodium bicarbonate" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...